Струва ли си да смените женската компания с мъжка?

Плюсовете и минусите да дружите с мъже
11
Струва ли си да смените женската компания с мъжка?
Снимка: outnow.ch

Обикновено на момичетата, които движат основно с момчета не се гледа с добро око. Те или са обявявани за леки жени, или за мъжкарани. Но замислете се - дали не ви е по-лесно да общувате с мъжете, особено когато нямате любовен интерес към тях?

Доста жени предпочитат мъжката компания и то не за да подхранва тяхното его, а по други, по-практични причини. Както всичко, и това си има добри и лоши страни. А ето и кои са те:

ЗА: Избягва се излишна драма

Мъжете не са чак такива клюкари и интриганти като жените. Да, има си и изключения, ала не чак толкова много. Господата са и по-дебелокожи и не се цупят за всичко, игнорирайки те демонстративно.

ПРОТИВ: „Ти лесбийка ли си?“

По-повърхностните младежи могат лесно да ви попитат това, съдейки по обкръжението ви и непринуденото ви поведение с всички тези мъжаги около вас. Защо? Защото те смятат, че една жена контактува с мъже само ако има сексуален интерес към поне един от тях. За съжаление, обществото ни се развива технологично, но не и умствено.

ЗА: Можете да се обличате както си искате

Когато сте заобиколени от мъже, които не желаете да сваляте, не ви пука особено дали изглеждате като излязла от моден бутик. Размъкнатите дънки, тениската и шапката с козирка са доста удобни.

ПРОТИВ: Няма с кого да си разменяте дрехи

Ако не сте от хората, които се вълнуват от горната точка, то вие държите на гардероба си. В случай, че имате добри приятелки, лесно ще ви услужват с някоя модна дрешка и така няма да изпадате в паника, когато искате да сте различна, а нямате какво да облечете.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
4
 
! Отговори
ААА преди 10 години
И НАКРАЯ ВИНАГИ ВСИЧКО СЕ СВЕЖДА ДО СЕКС ,НО НЯМА ЛОШО,СТИГА МЪЖЕТЕ ДА СА МЪЖЕ,А НЕ ОТ ТРЕТИЯ ПОЛ
7
0
 
4
 
! Отговори
Мад преди 10 години
"ПРОТИВ: Няма с кого да си разменяте дрехи"Ето заради такива кифленски изпълнения имам мъже приятели!
6
6
 
4
 
! Отговори
GHJ преди 10 години
Една моя бивша- тя нямаше приятелки-обичала да контактува с мъже- е тя беше ..рва, ама 100%
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Струва си мъжка компания и постоянно да им подхранваш илюзията, че ще склониш за секс, а същевременно да ги използваш за различни услуги, ремонти, за съвет, придружител, даже и финансова помощ.
4
2
 
3
 
! Отговори
айната им преди 10 години
Доста от жените, които не са заобиколени отвреме-навреме или постоянно от мъжка компания често развиват комплекси от нищо, задавайки си въпроси от типа "Така готина ли съм, а иначе готина ли съм, ама как съм по-готина" и излишно се комплексират ту за външнния си вид, ту за нещо друго. За съжаление това не липсва и от другия пол - мъжкият - комплексари, за които най-важното е как изглеждат в чужди очи вместо в своите. Такива типове стават клюкари в мъжки род.
3
1
 
11
 
! Отговори
10010 преди 10 години
До 9009Браво! Това е мнение!Точно такива и аз харесвам, с нашето мислене, самостоятелни и точно готини. Много често намирам общи интереси с такива.Кукли и принцеси не ме интересуват ->
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Казани са някои верни неща в горната статия.
1
2
 
28
 
! Отговори
9009 преди 10 години
Всички жени,които познавам и контактуват повече с мъже отколкото да са повече в изцяло женски компании,са много по-готини, много по-лесно се разбираме мъжете с тях.Другия тип жени,са доста по-***,цупят се за щяло и нещяло,по-трудни са за общуване и много се влияят от МАМАА.