Какво трябва да знаете за него, преди да му станете съпруга

10 неща, с които е важно да сте наясно относно бъдещия си съпруг
12 апр 2014 22:23, Теодора Драгоева
31
Какво трябва да знаете за него, преди да му станете съпруга
Снимка: outnow.ch

Преди да встъпите в законен брак със своя любим е добре да знаете някои основни неща за него, за да имате предвид до каква степен сте подходящи един за друг. Ето и най-важните неща в този списък, които често биват подценявани:

1. Какъв приятел е?

Забележете начина, по който той се отнася към своите приятели. Дали той ги подкрепя? Търсят ли го за съвети? Дали ги мотивира и насърчава да се справят с върховете и спадовете в живота си? Дали показва съчувствие към тях? Всичко това би говорило за вашия бъдещ съпруг, че е щедър, свестен и чувствителен и че ще бъде ваш добър приятел.

2. Какво е отношението му към парите?

Независимо от това кой колко пари изкарва, важно е да знаете отношението на половинката си към парите, защото то е честа причина за развод. Трябва да сте наясно човека до вас прахосник ли е, дали е стиснат, пестелив или просто разумен в харчовете. Важно е да сте наясно и дали е склонен да взима заеми, които после забравя да връща.

3. Какви са мечтите и целите му?

Добре би било с вашия бъдещ мъж да споделяте някои от основните си мечти и цели за бъдещето. Трябва да сте наясно той кариера ли иска да прави или мечтае да има семейство за пример. Дали мечтае да живее в чужбина или пък иска да обиколи света? Ами ако някоя от тези мечти не ви допада?

4. Дали има добри отношения с родителите си и обича ли децата?

След като ще се омъжвате за този човек, вероятно знаете отношението му към децата, но е добре да наблюдавате отношенията му с неговото семейство. Има ли връзка с родителите си? Колко често се вижда с тях? Уважава ли ги? Освен това забележете дали самият той обича семейната атмосфера и малките деца или те го дразнят.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПОВЕЧЕТО РАЗВОДИ СТАВАТ ПРИ ДВОЙКИ ПРИ КОИТО ЖЕНАТА Е НЕЗАДОВОЛЕНА СЕКСУАЛНО. ТОГАВА СТАВА ОПАСНО ЗАЩОТО ТЯ ТРЪГВА ДА СИ ТЪРСИ ЗАДОВОЛЯВАНЕТО. И КОГАТО МЪЖЪТ РАЗБЕРЕ ЧЕЕ РОГОНОСЕЦ ВСИЧКО СВЪРШВА. НАД 50 % ОТ БРАКОВЕТЕ ПРИКЛЮЧВАТ ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА. ЗАТОВА ПРЕДИ ЖЕНИТБА Я ПРОБВАЙТЕ ДА ЛИ Я ЗАДОВОЛЯВАТЕ. АКО ВИДИТЕ ЧЕ СИ ЧОПЛИ НОСА А ВИЕ СТЕ ВИР ВОДА ОТ КЛАТЕНЕ СТАВАТЕ ОБЛИЧАТЕ СЕ И ПО НАЙ ПРЕКИЯТ ПЪТ ИЗЧЕЗВАТЕ. ТОВА НЕ Е ЖЕНАТА ЗА ВАС.
4
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
събирам пари за бедните в африкажените като разберат тутакси се изпаряваттогава .... за какво им е да знаят дали се разбирам с родители, дали обичам да гледам сапунки и дали имам домашен любимец.започвайте да ги уведомявате за кинтите ви, за да не губи време и напразни надеждиако нямате нищо в джоба просто им го кажете !
3
6
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жената се интересува от две неща: Доколко мъжа е платежоспособен и дали тя му харесва. От това колко я харесва, зависи доколко ще е щедър към нея. Естествено мъж с доходи, достатъчни само за собствената му издръжка, не може да бъде щедър към една жена, независимо колко е влюбен в нея.Съотношението между платежоспособността на мъжа и готовността му да похарчи за нея пари, жената нарича характер на мъжа.В стоковото производство се нарича съотношение между цена и качество.
2
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе айде стига с тия *** рецепти, бе! Тия неща не стават така. Или си пасват двама души или не. Стига сте писали готварски фермани тука.
1
4
 
37
 
! Отговори
Добавка към съвет 4 преди 10 години
Важно е какво е неговото отношение към родителите му, но не само дали често ги посещава и дали ги уважава.Важно е да се знае дали той може да мисли самостоятелно или първо тича да пита майка си как да постъпи?Ще ви разреши ли да имате собствено мнение или ще настоява да следвате повелите на свекървата дори по въпроси, които засягат само вас? А когато тя и хабер няма по проблема, дали първо няма да иде да пита попа, ходжата, партийния секретар и после да иска от вас вие да следвате съветите им?