Формата на пръстите на ръцете издава каква личност сте

Квадратните връхчета на пръстите откриват личности, които са практици по природа
20 апр 2014 20:55, Михаела Лазарова
23
Формата на пръстите на ръцете издава каква личност сте
Снимка: photl.com

Когато общуваме ние следим не само за езика на тялото, думите, мимиките и почерка на човека срещу нас, но на подсъзнателно ниво изучаваме всяка част от него. Според специалисти можем много да азберем за личността срещу нас, а и за себе си не само по чертите на лицето, но и по формата на пръстите. Ето няколко любопитни подробности. 

Палец 

Първият пръст от ръката показва стремежа към успех, волята, егото и способностите на човек да се справя в определени сложни ситуации. Силните личности имат дълъг и снажен палец. 

Те вярват силно в своите възможности и са в състояние да променят собствената си съдба. За хората с големи палци казват, че са родени за лидери. Ако палецът ви не е гъвкав и подвижен, то вероятно сте човек, който рядко се отклонява от своите възгледи. 

Показалец 

Този пръст е свързан с властта и влиянието на човека, както и за това как приемаме света около нас. Ако показалецът ви е отделен от средния пръст показва една независима личност, ако е леко закривен към средния пръст показва, че сте грижовна и състрадателна личност. 

Средният пръст 

Този пръст показва отговорност, растеж, надеждност и мъдрост, а също така е свързан и с емоциите. Размерът на средния пръст показва и как се отнасяте към материалните ценности и работата. Ако средният ви пръст е най-дългият от петте пръста на ръката, то вие сте решителна, способна и амбициозна личност. 

По-късият среден пръст е характерен за ексцентричните личности, които живеят в свой собствен свят. Ако средният ви пръст леко е закривен към безименния пръст разкрива, че сте личност, която има нужда от емоционална и материална сигурност.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
ined преди 10 години
"Ако средния ви пръст е най-дълъг" - че има ли такива дето не им е най-дълъг (освен ако не е отрязан) ?
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До "Тук нещата са на подсъзнателно ниво"Жените осъзнават, че при огромна разлика в социалния статус, за продължителна сериозна връзка и дума не може да става. На (под)съзнателно ниво жените обаче се надяват, при секс за една нощ да забременеят и с това да променят социалния си статус.
14
0
 
5
 
! Отговори
До 19 преди 10 години
Това, че тя несъзнателно гледа ръцете му, е вярно. Но не за да отгатне професията му. Тук нещата са на подсъзнателно ниво. Тя очаква нещо от тези ръце и прехраната /издръжката/ е последното нещо, което в този момент й идва наум.
13
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За жената в полово зряла възраст, мъжката външност - това са ръцете на мъжа, които говорят за професията, която мъжа упражнява. За жената е важно състоянието на зъбите на мъжа - още от древността при покупка на *** или на роби, купувачите са преглеждали зъбите им. При демокрацията в България, състоянието на зъбите на мъжа говори за финансовите му възможности да посещава стоматолог, тъй като хората, които по природа имат здрави зъби, са рядкост.
12
0
 
2
 
! Отговори
анонимус преди 10 години
Сексуалната неудовлетвореност е нещо страшно!От друга страна сърбежа е по-силен от тока и...тресе ли, тресееееее.......
11
0
 
3
 
! Отговори
penka преди 10 години
Za ostanalite prustentza mozem da pro4etem v tqloto.bg ili fitnes.bg ako e malko kato info mozem da po4akame do sledv sedm pak sushtata statiq no obraten red....
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Ако показалецът ви е отделен от средния пръст показва една независима личност,". Ако показалецът и средният ви пръст са свързани с ципа, най-вероятно сте човекът амфибия.
9
0
 
4
 
! Отговори
99 преди 10 години
А ако ти липсват един или повече пръсти - най-вероятно си стругар или дърводелец!!! Даа
8
0
 
0
 
! Отговори
До 8 преди 10 години
Не знаех това, но ти си прав. Наистина този знак може да се тълкува като изображение на три шестици една до друга.Странно ми е само, защо в някои западноевропейски реклами с този знак се внушава представата за високо качество? Но и там не всички са християни, така че това е причината, може би.
7
1
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
Да попитам редакторката Михаела, какво значи показалеца на крака да ти да е по- дълъг от палеца????? Грозно си е за мен. Даже и порно като гледам, ако видя жената да има показалец на крака по-дълъг от палеца си, спирам да го гледам.Сега сериозно- наистина ме отвращава тази несъразмерност при пръстите на краката у хората.
6
1
 
12
 
! Отговори
питам се... преди 10 години
Глупости !ОК, ако носа ми е дълъг като на щъркел или нося чепици 45ти номер, значи ли че и 'егото' ми е по-дълго от стандарта?... Защото и за това няма гаранции на 100%...За протокола ще спомена,че всичко си ми е ок и в нормалните граници. Просто се чудех как може някой да пише такива глупости,а друг да му вярва, четейки ги...Лека вечер на всички!
5
1
 
13
 
! Отговори
ГТЪ преди 10 години
Ако беше сериозна статията, щеше да се обърне внимание на отношението пръст2/пръст4.Женствените индивиди имат по-дълъг показалец.Мъжествените индивиди имат по-дълъг безименен пръст.Ако вашите наблюдения потвърждават тази теза сложете +, ако не сте съгласни -.Ако мислите че няма значение не гласувайте, моля, а напишете мнението си.
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Михаела, напиши една статия за това каква личност сте според формата на пениса.
3
0
 
10
 
! Отговори
new виц преди 10 години
палеца - на образованието2- на МВР (внимавай!)3- на икономиката4- на здравеопазването-взимат кръв 5- на културата-бъркане в носа
2
0
 
11
 
! Отговори
Шоп преди 10 години
Хубав виц :) С безименния май нищо не се върши, освен понякога да помага на "вътрешния министър", един вид доброволен отрядник... А, всъщност там се пази и златото ;) Аз пък не съм виждал човек, на когото средния пръст да не е най-дълъг.
1
0
 
14
 
! Отговори
Стар виц преди 10 години
Разказвахме си един виц, докато бяхме ученици:Всеки пръст "съответства" за едно министерство.Палецът съответства на Министерството на печата.Показалецът съответства на Министерството на правосъдието.Средният пръст съответства на Министерството на вътрешните работи.Малкият пръст съответства на Министерството на полезните изкопаеми.За безименният пръст в този виц не се казва нищо.