Струва ли си да му давате от времето си?

Или е просто поредният недорасъл хлапак, който само ви мотае
22 апр 2014 08:10, Теодора Драгоева
23
Струва ли си да му давате от времето си?
Кадър от филма "Лесна, А?"; Снимка: outnow.ch

Жените на 21-век са съвсем различни от това, което бяха преди. Те са независими, уверени, изкарващи сами прехраната си, което ги кара да имат повече изисквания към другия пол, повече възможности и дамите ги прегръщат с отворени обятия.

Те знаят, че времето е ценно и повече не искат да го губят по непораснали мъже, които нямат ясна цел и визия за себе си и бъдещето си. Често първото впечатление може да ви заблуди, но след няколко срещи лесно ще разберете дали си имате работа с истински мъж или непорасло хлапе, което се лута в живота си и губи ценни моменти от вашия. Ето няколко сценария, които ще ви подскажат дали излизате с правилния мъж или не:

1 Сценарий: Той иска да излезе на среща с вас

Срещате се на парти или на някоя работна среща. Следващата му стъпка е много важна. Ако ви покани на среща, това е страхотно и означава, че е научил нещо по пътя на възмъжаването. Получава и бонус точки, ако вече е избрал мястото на срещата.

Едно момче в случая пък ще уреди да се видите на парти на негови приятели. Няма да се постарае да организира нещо специално, а ще иска виждането ви да е по-неглиже.
Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Какво е мъж? Мъжът е човек, който работи. С тазиработа той се издържа себе си, издържа съпругатаси, издържа и децата на съпругата си. Една женанапротив е човек, който не работи (или работивременно). В по-голямата част от живота си тя неиздържа нито себе си, нито децата си и още по-малкосъпруга си."Естер Вилар
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Жените на 21-век са независими, уверени, изкарващи сами прехраната си"Проститутката с висока квалификация е кариеристка, нейният нюх й помага да намира мъже, които са й от полза за повишаване квалификацията и професианалното й развитие. На днешно време проститутката има семейство и съпруг, който най-често не подозира, по какъв начин жена му се развива професионално, търсена е като специалист и заема ръководни длъжности.
13
0
 
7
 
! Отговори
Мъже ....!!! преди 10 години
Само не се оставяйте да бъдете оценявани и зависими от момичета по-малки от вас с поне пет години.... Няма по-жалка картинка от мъж зависим,оценяван, ръководен и контролиран от момиче без никакъв житейски опит на възраст до тридесет години,особено с образование по-високо от вашето.Няма по-лоша комбинация от това.Съдилищата са пълни с такива мъже подлъгали се от женската добронамереност... Всъщност знайте че абсолютно всяко действие на такивата момичета е свързана с голяма пресметливост !
12
1
 
1
 
! Отговори
Жена преди 10 години
Те губят!!!
11
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бухахахчо 11,В Америка ще намериш много повече жени, които живеят, издържани от мъжете си, а при развод хем ги обират до шушка, хем си уреждат солидна месечна издръжка.Бг-женицата още по времето на социализма беше принудена сама да изкарва прехраната си и нерядко печелеше повече от мъжа си. В наше време, онази, която не е мързелива, се справя не по-лошо от мъжа, а често пъти - и по-добре от него.Ти просто си попаднал на друг тип жена.
10
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Те са независими, уверени, изкарващи сами прехраната си ...... " бухахахахха , заболя ме корема от смях .... Я сега кажете , от кое хамериканско списание копирахте статията ?
9
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не съм сексист, но според мен най-голямата грешка в историята на човечеството е, че на жената се дадоха равни права с тези на мъжете. От там жените заприличиха на мъже като психология, изгубиха всичко женско и майчинско, и накрая което и да е общество се разпада. Когато се сменят ролите на мъжа и жената в природата и обществото, всичко отива в кереча, както и става.
8
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Струва ли си да му давате от времето си? "А защо не "Струва ли си да й давате от времето си? "Жените са нещо повече от мъжете? Напротив, тия пикли трябва да се съобразяват с нас а не ние с тях! Едва ли не в една връзка те поставят условията и т.н.! Могат да се поставят условия само че при женчовци и *** , при истинските мъже тия неща не минават!Като имат претенции-марш, жени много!
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако сте модерна и силна жена без комплекси и задръжки, това означава, че правите безразборен секс с непознати, техни приятели, съседи, деца и родители, в петък и събота участвате в групови свингер събирания. Когато нещо не ви харесва си го надписвате на гърдите и го крещите голи по площади и църкви или създавате партия. Модерната жена 60% силикон в тялото, забременява инвитро понеже си е прекъснала тръбите от страх по нежелана бременност и възможност да прави секс колкото и с където си иска
6
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жените на 21-век са съвсем различни от това, което бяха преди. Те са независими, уверени, изкарващи сами прехраната си - пишейки възтъпи статийки. Преди действително си изкарваха сами прехраната - копаха в градината и жънеха на полето, на чист въздух. Намираха време и за хорото. Раждаха много и здрави деца. Е, не бяха модерни.
5
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Момата е стояла доста дълго, прекалено пред компа. Четенето на посредствени статии от чужди издания води до неизбежно затъпяване. Моме, излизай по-често на срещи - с момчета, с мъже, няма значение. Ще се отракаш и ще разбереш с малкото си мозъче, че любовта е важна за жената. По-важна от тъпите "модерни" съвети на западни издания
4
2
 
19
 
! Отговори
. преди 10 години
Хахахаххах две смешки гледам ...прословутия 21 век и "независимите" жени хахахаххаа жените не са независими просто зависят от мъже с по-високо социално и финансово положение , дали вна работното място , в лични живот или в друа сфера , това до голяма степен оформя и приоритетите им за възмъжали и невъзмъжали , крайно меркантилно , както добре е отгатнал коментиралия по-долу :)
3
0
 
32
 
! Отговори
Сценарий н-ти преди 10 години
На него му омръзва целият долнопробен маскарад,бие ви шута и си вика една готина ***.После разцъква на компа или си кара кефа някъде другаде.Осъзнал е ,че зад маската на каквото там се има пред вид под модерна жена просто седи същата "жриза на любовта" която само е с по висока тарифа и с много претенции.Вие го обявявате за ***, или просто *** и ставате бисексуална. Мдаа все по-малко са истинските мъже.
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Егати меркантилността!
1
0
 
18
 
! Отговори
е преди 10 години
ако си на свинята иренчето кръстевска СИН,макар и *** може и да си нещастначалга певичка ама се пускаш щото има доста откраднати пари