Запазете тези коментари за тялото ѝ за себе си

Дамите не обичат да обсъждат физиката им
12
Запазете тези коментари за тялото ѝ за себе си
Снимка: Colcci

Когато става въпрос за жените и техните тела, всеки има мнение. Няма значение дали става въпрос за бившето гадже, майката, най-добрата приятелка или дори колежката – съветите летят отвсякъде.

Другите винаги знаят кое е най-добре за вас, нали? Казват ви, че сте прекалено слаба, дебела, не спортувате достатъчно, не носите тази блуза с онази пола и т. н. Никой обаче не се замисля, че това си е вашето тяло и вие взимате решенията как да се отнасяте с него.

Ето и кои са най-дразнещите коментари, които жените не обичат да чуват за физиката си:

„Няма нужда да правиш диета!“

О, извинявай, откога трябва да ми казваш какво трябва и какво не трябва да правя. Ако искам да гладувам, ще го направя. Радвам се, че ме харесваш, каквато съм, но решението да променям себе си е мое, а не твое.

„Не казвам, че си дебела, а просто си по-едра“

Супер, да не мислиш, че съм тъпа?! И каквото и да мислиш по темата, по-скоро си го запази за себе си.

„Харесва ми тялото ти. Сладко е!“

Сладко е определение за бебе или за малко кученце. Сладко е, когато си си обърнал бельото наопаки и не го осъзнаваш, така че ако се опитвате да направите комплимент на някого, по-добре махнете това определение от речника си.

„Определено ще си по-хубава, ако отслабнеш с няколко килограма“

Така ли? А ти ще си по-хубава, ако внезапно онемееш!

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: диетатъпафизиката
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
the Simpsons преди 10 години
Както каза героя "Без да си дадем сметка Foxx се превърна в един канал за хард порно " ... та това и с нашия саит
11
1
 
3
 
! Отговори
до 9 преди 10 години
Не знам за теб, но аз ги чета, за да видя ще станат ли още по-големи глупости. И като гледам, стават. Всяка следваща статия е по-*** от предишните. Но продължавам да чета, за да видя докъде ще стигнат.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Дамите не обичат да обсъждат физиката им"Затова обсъждайте само химията. :D
9
1
 
22
 
! Отговори
jo преди 10 години
Започвам все по-често да си задавам въпроса , защо Ви чета глупостите ,които от ден на ден стават все повече и все по-големи ?
8
0
 
7
 
! Отговори
Стоян преди 10 години
Точно така отговаря жена, която е намерила по-богат мъж и всичко я дразни в бившия мъж .Търси повод да скъса и ще го намери. Виновен, ще бъде мъжа, не лакомията на жената .
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не обиждайте Теодора. Тя ви ограмотява. Не са много правилните начини да обясниш на един мъж, че жените са нерационални, себични и егоистични същества, които не се интересуват особено от справедливостта и истината, ако не е в тяхна полза. Особено ако трябва да го направиш в публична статия, което ще се чете и от жени. Просто помнете, че дълбоко в себе си и най - интелигентната жена е нискообразована чалгарка с комплекси и непокрити претенции и всичко ще е наред. Това е, което ви казва авторката.
6
3
 
1
 
! Отговори
... преди 10 години
az si znaia kakva sam i ne sam suetna
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако мъжа е богат, жената всичко обича и по много. Беден ли е мъжа, на жената всичко и се отщява и става раздразнителна.
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Теодорчето Драгоева нещо много гневна на мъжкия пол.Бих поставил тази статия в графата "Запазете тези коментари и статии за интелекта на мъжа (описан като свръх-примитивен) - за себе си.Все пак и ние, мъжете сме хора. Що ни описвате така?Факт е, че мъжете по принцип са по-мълчаливи и често си премълчават, за да не засегнат чувствителните си половинки, така че едва ли бихте чули подобни коментари. Защо са такива статии с готови "отговори" натрапващи агресия към всеки казал нещо си?
3
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Моля спрете да публикувате тези *** статии на уважаваният от мен ваш сайт. Мислех си че това е сериозен НОВИНАРСКИ сайт, а не *** сайт за жената. Статията за *** приключения изби рибата преди известно време.
2
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде, още глупости.
1
4
 
11
 
! Отговори
alien преди 10 години
Ne moga da razbera kolko triabva da si tap za da napi6e6 takava statia. Pak daje i ti pla6tat za tova.Mnogo sbarkan narod ima bojeee,boje.