Как да познаете дали той флиртува с вас

Наблюдавайте го внимателно
10 май 2014 22:12, Теодора Драгоева
28
Как да познаете дали той флиртува с вас
Снимка: Outnow.ch

Знаците, с които двата пола флиртуват са доста объркани. Понякога можем да приемем един сигнал за едно, а той да се окаже съвсем друго. Не забравяйте и че мъжете флиртуват по един начин, а дамите по съвсем различен.

И все пак има нещо като „кодове“, които могат да ви подскажат дали мъжът срещу вас е заинтригуван от личността ви или не.

Ето и част от тях:

Искрена усмивка

Усмивката е хубав знак, когато си говорим за флиртуване. Ако мъжът срещу вас открито ви се усмихва, има голям шанс да ви харесва. Дори да е срамежлив, той ви подсказва, че е добронамерен към вас и може първи да започнете с флирта.

Изчервява се

Освен ако не сте го обидили или разгневили, вероятно той е по-срамежлив и присъствието ви го смущава, но по един добър начин с „пеперуди в стомаха“. Избие ли руменина по бузите му, то не се съмнявайте, че не сте му безразлична.

Постоянно засичате погледа му

Погледът означава интерес. Ако преплитате очи често, то вие сте събудили неговия. Сега е време да му се усмихнете, а може и да засучете кичур с коса.

С палци на колана или джобовете

Ако той стои срещу вас с ръце в джобовете, но с палци над тях или сложени на колана му, то това понякога е знак, че е заинтересуван от вас. Нека това не ви се стори обидно – идете, че ги разберете мъжете!
Още по темата можете да прочетете в TIALOTO.BG.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Познавате веднага и още как...Но не разбирам как предварително знаете на кой колко са му финансите...Като станете на по 40 - не пробирате, но пак не пропускате да намекнете с какви богаташи сте си прекарвали времето.Е, това не е за 100% жени, но е на път да стане правило.
21
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разбирам проблема на мъжете, че не смеят и да флиртуват, за да не бъдат отхвърлени, защото нямат пари, всички сме се изкривили вече малко или много. Има гадни типове с пари, ама има и готини и това ги прави още по-готини и така...Все пак не отричайте всичко, има много приятни,хубави, умни, образовани заможни мъже, е коя жена няма да ги харесва питам, съвсем естествено е, не се озлобявайте.
20
3
 
0
 
! Отговори
sasha.koen.9 преди 9 години
Просто погледни: iconomicabg.blogspot/p/blog-page_2.html
19
0
 
6
 
! Отговори
Тръба преди 9 години
Богатство срещу пуси? Хм? Предпочитам да си задържа богатството. За мен оцеляването е по-важно от възпроизводството.Аз с бавареца към вилата, сервитьорката на спирката от/за бачкане. А?(по действителни случаи)
18
1
 
17
 
! Отговори
Калоян преди 9 години
Ако мъжа сложи ръце на дупето Ви, значи флиртува .Ако жената удари шамар и каже: "***" , значи нямате достатъчно пари .Ако се усмихне и каже: "Недей Бе", значи имате достатъчно пари .Колко са "достатъчно пари"? Всяка жена преценява от външността си и парите на бившите мъже .Пробвайте и ще разберете дали ви стигат парите......
17
0
 
5
 
! Отговори
Спас преди 9 години
Флиртува, флиртува, флиртува, зареже ме.......и накрая отиде при дъртия, нисък, черен, грозен дъртак с пачки и му седне на инструмента, че се и хвали било от пръв поглед, явно е видяла златния Ролекс на ръката му .
16
4
 
10
 
! Отговори
kukuruza преди 9 години
A и един въпрос зa домaшно!Зaщо откaкто се ожених стaнaх още по-желaн от жените? Много ми е интересно :)
15
6
 
4
 
! Отговори
kukuruza преди 9 години
Твa зa знaците в някой учебник по Психология ли го чете :))Нa мен ми е нaй-зaбaвно дa гледaм кaк коленцaтa нa жените им омеквaт щом си срещнем погледите :)От тaм нaтaтък нито виждaт усмивкaтa ми дaли е искренa или къде сa ми пaлците :) A товa зa усуквaнето нa кичурa е върхa :)Тaкa им пулсирa долу че нaпрaво се нaкъдрят :)
14
1
 
2
 
! Отговори
az преди 9 години
aman ot zlatotarsaghki
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъжете като заговорят за любов и просто не могат да си представят, колко смешни изглеждат в очите на жените.
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-точно кaзaно прецaкaнa простa урвa
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 10 прецакала си се! Щом като целта ти е да си купиш жилище и да имаш спестени пари за старините си да беше избрала най-древната професия ***.Само за 10 години ще имаш много повече от това, за което мечтаеш.Само че не си се сетила.Откъде акъл за това.подхождаш аматьорски.
10
0
 
11
 
! Отговори
Сашо преди 9 години
Важното е,че си признаваш,че и ти си фифла.Ех,момичета и вие ще станете майки и дано да нямате дъщери за да видите,какво е упадък!
9
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"като остарееш и погрознееш и се разредят офертите"Само че аз докато остарея и погрознея,ще спестя достатъчно пари,да подсигуря старините си.За разлика от кифлите,които ще трябва да се разведат,защото мъжете им алкохолици често ги бият.И ще трябва да се приберат на село при родителите си.Вие мъжете си мечтаете за любов,но не знаете,че за една жена до 30 г. е възможно да си купи жилище,само с изкараното от баровци.
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 8като остарееш и погрознееш и се разредят офертите и нямаш никаква ще се превърнеш в една озлобена ляля и ще разбереш, че си загубила времето си в безсмислени игри с мъжете и чешейки собственото си самолюбие с използвачество.Няма да си разбрала какво е любов, нямаш и шансове да разбереш, защото никой няма да се влюби в използваческата ти личност.Дано имаш малко интелек , за да разбереш написаното от мен.Успех
7
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз съм красива и нямам проблем с когото си пожелая да флиртувам и за още нещо. Проблемът ми е да разбера колко е богат, че да не си изгубя времето.
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Определено авторката не е била обект на много флиртове :)))))))) Не бях чел по-голяма глупост скоро :)))))))
5
1
 
6
 
! Отговори
Погледа е важен преди 9 години
Той трябва да ви съблича..
4
1
 
44
 
! Отговори
Валентин преди 9 години
Ако си го е извадил значи определено флиртува.
3
3
 
13
 
! Отговори
dama преди 9 години
toq na snimkata e sladur ima pari li4i si