Как да познаете дали той флиртува с вас

Наблюдавайте го внимателно
10 май 2014 22:12, Теодора Драгоева
28
Как да познаете дали той флиртува с вас
Снимка: Outnow.ch

Знаците, с които двата пола флиртуват са доста объркани. Понякога можем да приемем един сигнал за едно, а той да се окаже съвсем друго. Не забравяйте и че мъжете флиртуват по един начин, а дамите по съвсем различен.

И все пак има нещо като „кодове“, които могат да ви подскажат дали мъжът срещу вас е заинтригуван от личността ви или не.

Ето и част от тях:

Искрена усмивка

Усмивката е хубав знак, когато си говорим за флиртуване. Ако мъжът срещу вас открито ви се усмихва, има голям шанс да ви харесва. Дори да е срамежлив, той ви подсказва, че е добронамерен към вас и може първи да започнете с флирта.

Изчервява се

Освен ако не сте го обидили или разгневили, вероятно той е по-срамежлив и присъствието ви го смущава, но по един добър начин с „пеперуди в стомаха“. Избие ли руменина по бузите му, то не се съмнявайте, че не сте му безразлична.

Постоянно засичате погледа му

Погледът означава интерес. Ако преплитате очи често, то вие сте събудили неговия. Сега е време да му се усмихнете, а може и да засучете кичур с коса.

С палци на колана или джобовете

Ако той стои срещу вас с ръце в джобовете, но с палци над тях или сложени на колана му, то това понякога е знак, че е заинтересуван от вас. Нека това не ви се стори обидно – идете, че ги разберете мъжете!
Още по темата можете да прочетете в TIALOTO.BG.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До мъжМного остроумно! Само за секс ли мислите?
1
0
 
21
 
! Отговори
мъж преди 10 години
Ако ви каже:"Красавице, ела довечера у нас да си поговорим задълбочено насаме" или нещо пододбно, значи най-вероятно Ви харесва!