8-те етапа, през които минаваме след раздяла

В края осъзнавате, че сте се възстановили напълно
15 май 2014 22:31, Михаела Лазарова
28
8-те етапа, през които минаваме след раздяла
Снимка: photl.com

Всички са били зарязвани в даден момент. Много е неприятно, още по-неприятни са етапите, през които психиката преминава в стремежа си да се самосъхрани, особено ако раздялата е била доста тежка. 

Обикновено хората преминават през сходни етапи след раздялата, изпадат в сходни състояния и действат по приблизително еднакъв начин въпреки личностните различия. Ето кои са те!

Етап 1 

Взимате шоколад и го изяждате целия. Лягате пред телевизора, започвате да размишлявате върху нещата, които сте си казали (или онези, които са останали неизказани), и се завивате през глава, избухвайки в сълзи. 

Етап 2 

Каните приятелките си, за да им споделите какъв скапаняк е бившето ви гадже! Всички жени обичат да сразяват с думи обекта, причинил толкова болка на приятелката им. 

Етап 3 

Бързате да промените статуса си във Facebook от „обвързана“ на „необвързана“, но продължавате да дебнете дали бившият ви ще промени и неговия. Освен това се надявате, че някой скоро може да се появи и да ви помогне да забравите болката. Все пак в профила ви пише „необвързана“!

Етап 4

Обещавате си, че никога повече няма да погледнете друг мъж, за да не страдате така отново! Но, разбира се, не спазвате обещанието си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: секслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само забравихте да напишете, че след голямата любов иде голямата раздяла, а освестяването трае години. И даже една случайна среща с цившия или бившата може да ви разбие тотално.
2
2
 
21
 
! Отговори
Калоян преди 9 години
Най-трудно е като Ви зарежат за по-грозен, по-глупав, по-стар мъж но с пари .И при раздялата Ви кажат, че го прави от любов към чичкото .Просто седите в ямата и се чудите, защо се блъскате в фитнеса, защо тичате по заведения и се правите на кавалери.Тя тъпачката търси пари, нищо друго .
1
1
 
13
 
! Отговори
!? преди 9 години
това за шоколада и промяната на статуса направо е върхаХОРАТА НЕ СА ТОЛКОВА ОПРОСТЕНИ СЪЩЕСТВА!!!