Лъжите, които човек казва на раздяла

И какво всъщност означават те
18 юни 2014 22:36, Теодора Драгоева
11
Лъжите, които човек казва на раздяла
Кадър от филма "Прелъстен и изоставен"; Снимка: outnow.ch

Раздялата никога не е приятна, независимо дали вие зарязвате някого, или вас ви зарязва някой.

Ако вие сте от позицията на човека, който вече иска да бъде „необвързан", навярно знаете колко е трудно да останете честни. В повечето случаи говорите куп лъжи, за да не нараните чувствата на своя доскорошен партньор.

В стремежа си да направите нещата малко по-поносими вие казвате някои неща, които определено не са истина. И така – кои са лъжите, които хората си казват на раздяла и какво всъщност означават те? И в случай, че някога попаднете от другата страна, това ще ви бъде полезно, за да знаете как да разкодирате посланията.

„Не си виновен ти, аз съм..."

Какво означава: Определено ти си виновен

Синоними: Нямам чувства към теб и имам нужда да ме оставиш сама

„Ти си прекалено добра за мен"

Какво означава: Изневерих ти и нямам сили да го крия повече

Синоними: Не съм достатъчно достойна за теб; Не мисля, че мога да оправдая очакванията ви

„Не мога повече да те наранявам"

Какво означава: Знам, че съм кучка, но не искам да се променям (поне засега). Както и не искам да стоя повече в тази връзка

Синоними: Мразя да те виждам как страдаш

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Форест ГъмпНе се изказвай за неща, от които нямаш никаква представа.
8
1
 
2
 
! Отговори
До 6 преди 9 години
Сигурно нещата са се случили точно така в ситуации, които ти си наблюдавал. За едно нещо обаче бъркаш - жените имат нужда от пълноценен секс и след 50 г., а не рядко - и след 60 г. Ако искат да не остават разочаровани, нека да се съобразяват с две много важни неща, които си зависят само от тях самите: 1/ Да се поддържат, за да бъдат желани; 2/ Да се грижат добре за мъжа си, за "да не му клюмне гребена".Иначе ще са озлобени и незадоволени, или ще въздишат след по-млади мъже и ще стават за смях.
7
0
 
3
 
! Отговори
bla bla преди 9 години
Абе когато жената започне да взима бахура от друг, то си го усещаш не е нужно даже да я изслушаш с безумните и оправдания ама аз само веднъж ама аз не знам си какво. Най- важното ЖЕНАТА ВИНАГИ ИЗНЕВЕРЯВА С ЧУВСТВА
6
8
 
5
 
! Отговори
Форест Гъмп преди 9 години
Повечето жени след 40 години не чувстват удоволствие от секс . Остава удоволствието от парите . Ако мъжа, няма пари се разделят . Но се разделят, чак като намери друг по-богат, през това време играе театър на грижовна майка и любеща жена . При раздялата взима детето, за да се преструва на майка и да я съжаляват .
5
0
 
8
 
! Отговори
Я преди 9 години
Каквото и да ви говорят , става дума за природната необходимост от разнообразие в секса / или за пари ... /
4
0
 
9
 
! Отговори
Форест Гъмп преди 9 години
"Лъжите, които човек казва на раздяла.""Да си жива, здрава и щастлива с новия удобен МЪЖ ." СБОГОМ.
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"никога не е приятна, независимо дали вие зарязвате някого, или вас ви зарязва някой."Напротив, когато ти зарязваш, от това се чувстваш освежен, възвисен имаш самочувствие, власт.А когато теб те зарязват си оскърбен, затрит, заплют, подиграли са се с теб.
2
3
 
6
 
! Отговори
Продълж. на 1 преди 9 години
Синът на стария негодник, за да спечели харесано момиче, правел намеци, че уж има сериозни намерения, но без да обещава нищо конкретно. Когато момичето му омръзвало, прекъсвал връзката с думите "Имам си планове" и обяснявал, че плановете му са свързани със служебна кариера - нямал време уж дори да се среща с жена. Този има и сестра,която малко не е с всичкия.Станах свидетел как простовато момче я заухажва, а тя изпелтечи "А,не". "Защо?",пита момчето.Тя отговаря:"Имам си планове".Паднах от смях.
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Неволно станах свидетел на нещо.Един имаше лоша слава на нечестен човек и безскрупулен кариерист, вече не е сред живите. За него се говореше, че в случаите, при които нищо не му струва да помогне на хора, от които преди време е получавал ценна подкрепа, той неизменно казвал: "Имам си планове." Така оправдавал отказа си да съдейства на когото и да било за каквото и да е, освен ако не очаква услуга.Преди време разбрах,че със същия израз синът му се измъквал,когато някое момиче му омръзне.Продълж