Предимствата да сте необвързана млада жена

Необвързаните момичета живеят по-щастлив живот
30 юни 2014 22:15, Теодора Драгоева
48
Предимствата да сте необвързана млада жена
Нина Добрев е на 25 години и е необвързана; Снимка:Getty Images

Необвързаните момичета често смятат, че пропускат нещо важно в живота, тъй като обществото вярва, че всеки трябва да се стреми да бъде част от двойка. В общи линии те по-скоро мразят статуса си на необвързана, особено ако вече минават 25. Въпреки това животът на необвързаните млади жени има доста предимства, които те не само не ценят, но и рядко осъзнават.

Точно за тях обвързаните им посестрими тайничко им завиждат. А ето и няколко от тях:

1. Живот без стрес и зависимост

Жените в сериозна връзка са длъжни да се съобразяват със своята половинка. Това неминуемо води до определена доза стрес – дали той ще е доволен, дали няма да се сърди, дали ще оправдая очакванията му, дали все още ме желае, дали няма да ми изневери и т.н. Както виждате, дамите, които си имат гадже или съпруг, непрекъснато имат някакви притеснения и/или опасения спрямо него, които неусетно натоварват психиката им.

2. Необвързаните жени са свободни да създават плановете си

Една жена без гадже може сама да избира дали да излезе на заведение, дали цял ден да не прекара в леглото си, или да отиде на концерт, на фитнес, на почивка... Тя има пълната свобода да прави каквото си иска, да си създава собствени графици и то без да се налага да се притеснява за мнението на някой друг или пък да се съобразява с чуждите планове.

3. Тези жени живеят без да бъдат контролирани

Кога ще се прибереш, къде отиваш, колко време ще се забавиш, с кого говори....Жените, които имат сериозни гаджета или съпрузи, особено ако са по-ревниви, често им се отчитат по няколко пъти на ден. Ако батерията на мобилния им телефон падне и те няма как да я заредят, тези жени ще се сблъскат с нацупената физиономия на любимия мъж. Необвързаните жени няма защо да се притесняват за подобно нещо - освен това батерията на техния телефон вероятно издържа много повече.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
1
 
! Отговори
СаШо преди 9 години
До Анонимен"Защо според вас (повечето ви) необвързана=***?"Защото другата дума с която бихме нарекли необвързана=к...а е забранена да се пише на сайта .
36
3
 
4
 
! Отговори
111 преди 9 години
Като вземете да пишете глупости и да водите пропаганда срещу обвързването и семейството, та чак ставате смешни. Не може човек да бъде само изключителен егоист. То и затова в Европа всяко семейство се състои от 2.88 души, защото има такива дървени философи като въпросните журналисти.
35
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо според вас (повечето ви) необвързана=***?
34
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
необвързана МЛАДА жена- тук е разковничето.*** не може да е все млада...
33
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига сте промивали мозъка на младите момичета с такива статии!
32
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Необвързаните българки са обвързани за сутеньори.
31
3
 
9
 
! Отговори
Божо преди 9 години
Стремежът към щастие е въпрос на нагласа !!! Някога хората са били щастливи с ЕДИН човек до себе си, а сега са нещастни с МНОГО , но подобни "търсачи" на щастие !!! Жената е преди всичко МАЙКА !!! Другото е допълнение !!!
30
3
 
10
 
! Отговори
Истината преди 9 години
Всичките тези "предимства" изброени в статията са едно и също нещо - да не се съобразяват с друг конкретен човек. Въпросът е това предимство ли е или е недостатък? До известно време би могло да се нарече предимство, примерно до 23-24 годишна възраст, след което става все по-голям и по-голям недостатък и жените добре го съзнават. Трябва да е голяма смотанячка, за да не може да си намери постоянен партньор, с който да се съобразява. Може да се напива и да си ляга с който намери - голямо предимство
29
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе тя самотата не прощава. Почва се с гледане на котки...
28
4
 
7
 
! Отговори
Феминист преди 9 години
Батерията на телефона или батерията на вибратора ще свършва по-бързо. Изберете сами.
27
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обвързана или вързана за печката, пералнята, децата....а, и задължително след 15 часов работен ден да е и старателна любовница.
26
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МАМА И ИЗМАМАНа "бойното поле"на любовта"воювайки"с любовници,съпругиразбрах-жените се делят така-на"Мама"и пренебрежимо"други".
25
2
 
10
 
! Отговори
Форест Гъмп преди 9 години
"Предимствата да сте необвързана млада жена"Има предимство ако взимате пари или скъпи подаръци срещу секс .Ако го правите без пари е тъпо , защото като направите 40 г. трудно се живее сама и бедна .А живота на младини винаги се разбира от потенциалния съпруг . Такива поостарели жени, бързат да забременеят и да вържат мъжа с детето, преди да са я усетили . Но мухльовците мъже стават все по-малко. кой мъж би искал да му се смее зад гърба целия град . А и вълка козината сменя, но НРАВА НИКОГА .
24
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На жените вече им се отщя с такива мъже.Никой не му се занимава.Половината имат хиляди причини да не се обвързават.
23
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо?Има красиви закръглени жени.Имат обожатели, но не им се занимава.Има кофти мъже,за това създават мно неприятност и жените вече не желаят да се обвъзват.Има слаби и злобни жени.Лицемерни,завистливи мръсни по душа.Тях никой не харесва,защото злобата ще ги погуби.Така, че и това не е мерило.
22
18
 
10
 
! Отговори
69 преди 9 години
Млади и необвързани, демек дебели и грозни.
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Освен, ако журнала не е някой познат и това да е целта.Журнала е влезналал много в роля.
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И на ТБ дори ще те знаят.
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този същия журнал, като те снима в нощните заведения при изпълнение на служебните задължения във виден столичен бар да кажем.След ,това отиди и докажи,че нямаш сестра.
18
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предимствата включват също и писане на *** статии в *** сайт, изживявайки се като журналист. В този специално (днесбг) има поне три такива.