Предимствата да сте необвързана млада жена

Необвързаните момичета живеят по-щастлив живот
30 юни 2014 22:15, Теодора Драгоева
48
Предимствата да сте необвързана млада жена
Нина Добрев е на 25 години и е необвързана; Снимка:Getty Images

Необвързаните момичета често смятат, че пропускат нещо важно в живота, тъй като обществото вярва, че всеки трябва да се стреми да бъде част от двойка. В общи линии те по-скоро мразят статуса си на необвързана, особено ако вече минават 25. Въпреки това животът на необвързаните млади жени има доста предимства, които те не само не ценят, но и рядко осъзнават.

Точно за тях обвързаните им посестрими тайничко им завиждат. А ето и няколко от тях:

1. Живот без стрес и зависимост

Жените в сериозна връзка са длъжни да се съобразяват със своята половинка. Това неминуемо води до определена доза стрес – дали той ще е доволен, дали няма да се сърди, дали ще оправдая очакванията му, дали все още ме желае, дали няма да ми изневери и т.н. Както виждате, дамите, които си имат гадже или съпруг, непрекъснато имат някакви притеснения и/или опасения спрямо него, които неусетно натоварват психиката им.

2. Необвързаните жени са свободни да създават плановете си

Една жена без гадже може сама да избира дали да излезе на заведение, дали цял ден да не прекара в леглото си, или да отиде на концерт, на фитнес, на почивка... Тя има пълната свобода да прави каквото си иска, да си създава собствени графици и то без да се налага да се притеснява за мнението на някой друг или пък да се съобразява с чуждите планове.

3. Тези жени живеят без да бъдат контролирани

Кога ще се прибереш, къде отиваш, колко време ще се забавиш, с кого говори....Жените, които имат сериозни гаджета или съпрузи, особено ако са по-ревниви, често им се отчитат по няколко пъти на ден. Ако батерията на мобилния им телефон падне и те няма как да я заредят, тези жени ще се сблъскат с нацупената физиономия на любимия мъж. Необвързаните жени няма защо да се притесняват за подобно нещо - освен това батерията на техния телефон вероятно издържа много повече.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
5
 
17
 
! Отговори
Необвързана преди 9 години
И всеки може да се празни колкото иска
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Току що стана 1 юли.Честит ви Джулай и хайде да спим, за да се събудим утре навреме и да посрещнем изгрева!
15
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Необвързаната жена е по-гъвкава. Може във всеки един момент, като и се обадят че има клиент, да припне. Необвързаната жена може повече мъже да бачка паралелно.
14
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За жената е по-трудно да намери един мъж, от колкото много.Чехов
13
4
 
10
 
! Отговори
бай уй преди 9 години
До Анонимен 17Проституция ли му казваха... как ли му казваха...
12
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В текста по-горе се говори за "необвързана млада жена". Какви пърхуди ви пърхудят?
11
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От 17Статията се опитва да постави междуполовите отношения на нова основа: не на базата на любовта, разбирателството и взаимното уважение, а на базата на търговията. Дами, които подобно на една и още една, желаят те да прилагат метода, но мъжете да не го прилагат срещу тях, могат да очакват само разочарование или да си намерят някой глуппак. Щом ще са щастливи с *** - пожелавам им успех. Разумният мъж отговаря на лошото отношение с лошо отношение. На използвачеството с използвачество.
10
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предимствата да сте необвързана млада жена са същите, като да си необвързан млад мъж. Ако имаш нещо, дето всички желаят, можеш да го продаваш на когото искаш и когато искаш. Ако си секси млада жена, неангажирана и предизвикваща желание, е същото кто да си секси млад мъж, неангажиран милионер ;). Тя има сексуалност за продаване, той има милиони. Статята казва; " Пазарете се млади дами". Аз бих добавил: "Възползвайте се от търговските стремежи на младите дами, драги господа" ;)) нали една? ;))
9
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аман от комплексирани мъжленценца.И да се обвърже, няма да е с вас. А пък вие, за утеха, си представяйте остарели, глупави и нещастни необвързани.Хайде, бягайте да спите, защото утре трябва да сте навреме пред бюрото по труда, може някой да ви наеме.
8
2
 
1
 
! Отговори
Мммм да! преди 9 години
До една Ти да не си авторката на статията???
7
14
 
15
 
! Отговори
Още една преди 9 години
Брей че прости мъжища.... *** че се обвързвай ...
6
9
 
6
 
! Отговори
Мммм да! преди 9 години
До една То тия с яхтите и самолетите се с меки щикове а я погледни тия младите на по 18 перат ги като Тигри... И ние едно време на Мичурин и Кранево дедеронки и москвичанки ги правехме диви и обезчестени...
5
8
 
16
 
! Отговори
бай уй преди 9 години
До еднаИма, но тези, които ги имат искат нещо младо и свежо. Те не са прости и много добре знаят, че жените около тях не са заради невероятното им чувство за хумор.
4
11
 
25
 
! Отговори
Георги преди 9 години
Четете момичета/жени, после когато спрете д ахващате окото - не се чудете - сами си го избрахте
3
5
 
13
 
! Отговори
пустиняк. преди 9 години
Има и необвързани на 40г.... Аз съм я пущил жената она мене ме пущила... Правиме секс кога се срещнеме в леглото а иначе хич не им трябва да се обвързват аз като се жених 21 та кво??? От 18 почнах да е... На 21 ми се роди син. Без връзки само е.. Съвет от патил..
2
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На теб кой ти каза, че необвързаните не използват гениталиите си по предназначение? :)Едно от твърденията в статията едва ли е вярно - не е възможно съзнанието на момичето да не е "замъглено" от мисли за някое момче. Всяка е влюбена или поне силно харесва някого и иска да е с него.Под "необвързана" аз разбирам неомъжена и същевременно нямаща чак толкова ангажираща връзка с някого, та да може да се каже, че брак им предстои в близките месеци. Необвързаните също имат гаджета.
1
18
 
11
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Тези жени защо имат полови органи ??? Отвратителна статия за нещастници !!!