Кога ви е позволено да се държите като кучка

Понякога може и да бъде забавно
15
Кога ви е позволено да се държите като кучка
Кадър от филма "3 дни да убиеш"; Снимка: outnow.ch

Понякога да бъдете зла кучка е изнервящо, но друг път си е направо забавно. Има ситуации, в които е напълно неприемливо да се държите грубо и арогантно с хората, но в други случаи това си е направо препоръчително.

Понякога просто няма друг начин да се справите в неприятна ситуация, в която вие сте жертвата, а някой друг се опитва или да се възползва от вас, или да ви пренебрегне, или да ви подцени. В тези случаи човекът отсреща определено си заслужава вашия гняв.

Ето и ситуациите, в които ви е позволено да се държите като кучка:

Когато маникюристката ви направи некадърен маникюр

Ако сте ѝ казали, че харесвате формата на ноктите си квадратна, а тя ги е изпилила в овал и сега ръцете ви приличат на тези на баба ви, то определено имате повод да сте ядосана! Вярно е, че те ще пораснат отново, но поне можете да поискате отстъпка от цената на маникюра поради факта, че сте недоволна от услугата.

Когато поръчката ви с храна за вкъщи се забави прекалено много

Нормално е всяка поръчка с храна за вкъщи да бъде доставена в рамките на 30-45 минути. Ако обаче ви се наложи да чакате повече от час, а накрая пицата ви е като студена подметка, то имате право да сте ядосана на доставчика. Може би той си е свършил някакъв личен ангажимент по пътя за дома ви?

Когато фризьорът отреже косата ви с 10 сантиметра повече, отколкото сте му казали

Ноктите растат бързо, но ситуацията с косата не стои точно така. Ако фризьорът се опитва да ви убеди, че косата ви е била твърде изтощена и затова я е скъсил повече, то имате право изобщо да не му плащате. Все пак неговата самоинициатива ще ви коства година в чакане отново да се сдобиете с предишната си дълга грива.

Когато най-добрата ви приятелка ви "отмъкне" под носа мъжа, по когото си падате

Сега е моментът да се превърнете в истинска свирепа кучка особено ако най-добрата ви приятелка ви е забила по такъв грозен начин нож в гърба. Помислете добре как да ѝ го върнете, така че да я заболи наистина.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
? преди 9 години
Значи ,ако изкажеш недоволство , от някакъв вид обслужване .. Като подстрижка на косата , ми е позволено .аз си зная че ми е позволено, без някой да ми го обяснява. Но няма логика , защо трябва да е държание на *** , след като има причина да съм недоволна ?Какво ми обяснява в същност пишещата ???
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И Теодора изпроЗтя тотално. Теодора, много ниско падна, но все още имаш да догонваш Михаела Лазарова и Мария Дуковска. Но пък се стараеш.
9
0
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
За малко щех да си повърнем бирата и кебапчеата...
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Куче влачи диря няма.
7
0
 
3
 
! Отговори
Да не е псевдоним преди 9 години
името Теодора Драгоева - на някой Тодор Драгоев?Защо мисля така ли? Защото сред десетината случая,при които,според статията, ни е простено да се държим като ***, проблемите с милия просто не фигурират, с едно изключение - когато го "отмъкне" някоя приятелка. Той, горкичкият, сигурно няма своя воля и право на избор и не от него зависи дали ще си държи дюкяна закопчан!Оказва се, че каквото и да прави мъжът, който е до теб, ти нямаш право да се държиш като ***! Коя жена ще се съгласи с това?
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
злата *** и добрия кучо
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бързата *** слепи ги ражда
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Теодора и Михаела са като вързани *** за кисела Слива.
3
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Такива *** статии няма как да накарат нормален човек да посети сайта тялото
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И се укучи.На *** кученето.
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато искате да подражавате на кучкова.