Знаците, че излизате с жена, не с момиче

Или как да разберете, че тя е достатъчно сериозна
49
Знаците, че излизате с жена, не с момиче
Кадър от филма "Безкрайна любов"; Снимка: outnow.ch

Проблемът с намирането на правилния партньор е еднакво голям и за двата пола. Макар че жените са тези, които по-гласно изразяват недоволството си от представителите на силния пол, негативни настроения има и сред мъжете по отношение на жените. Както се казва, монетата има две страни.

Намирането на сериозна жена е трудно, но невинаги означава намиране на по-възрастна жена. Годините всъщност не са определящ фактор както при дамите, така и при мъжете. Разликата между момичетата и жените не е толкова в годината им на раждане, колкото в техните действия, начин на мислене и живота, който водят.

Така че, както в последно време има недостиг на мъже, защото се срещат твърде много момчета, така и момичетата започват да бият по числено превъзходство жените. Ето и кои са основните разлики между жената и момичето:

1. Момичетата обичат да носят дрехи, които показват повече от тялото им, мислейки, че така ще бъдат секси. Жените знаят, че изглеждат секси, без значение в какво са облечени.

Жените много добре разбират, че да бъдат провокативни не е единственият начин да бъдат секси. Те са уверени в собствената си кожа и излъчват този сексапил, който не може да бъде изимитиран дори с най-късата пола.

2. Момичетата очакват мъжете да знаят какво мислят те и как се чувстват. Жените използват думи, за да обяснят тези неща.

Мъжете не могат да влязат в женската глава и да прочетат какво се случва там. Точно това са проумели жените.

3. Момичетата очакват мъжът да плаща сметките – жените са финансово независими.

Момичетата обичат да бъдат обгрижвани и в много случаи се държат като деца. Те смятат, че е работа на мъжа да се оправя с парите. Една жена обаче оставя мъжът да плаща, за да не накърни егото му, но понякога тя връща жеста, за да има равноправие.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
4
 
! Отговори
бай уй преди 9 години
До womanНещата са много прости. Жените ги правят много сложни.
31
0
 
16
 
! Отговори
woman преди 9 години
Ако има любов и разбирателство парите стават общи, нуждите - общи, грижите - общи и животът като цяло - много по-*** и лесен и за двамата.
30
0
 
1
 
! Отговори
Тео преди 9 години
Ммммм Габриела Уайлд :D
29
3
 
14
 
! Отговори
Чобанин преди 9 години
Абе, овчето си е овче, друго си е агнешкото !
28
0
 
30
 
! Отговори
до 25 бъркаш преди 9 години
Най - добрия четирикрак приятел на човека е обилно отрупаната маса.
27
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 33Да, и точно затова след 3-4 години до децата си почва да върти очи /и дупе/ навън. Защото спокойствието вече й е писнало. И й се приискват приключения
26
11
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жената, мислеща за мъж с пари не е ***. Тя просто иска някой да се погрижи за материалното, докато тя си изкара една спокойна бременност без стрес и да си гледа спокойно децата после някоя и друга година. Всичко е с цел възпроизводство по възможно най-добрия начин. Колкото повече майката е до децата си, толкова по-добре за тях.
25
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Върти, сучи и все за пари мисли. Авторката описа една обикновена ку#ва, а не жена.Жената има деца и ги възпитава.Жената обича и се грижи и не е меркантилна.Тя е чувствителна, силна и вярваща.
24
1
 
18
 
! Отговори
Гегата преди 9 години
Авторката иска ли да излезе с мен? ;)
23
1
 
28
 
! Отговори
Точка 4. преди 9 години
Вие питате: как да разберете, че тя е достатъчно сериозна?Ние отговаряме: когато тя ви каже, че ходи без ***!
22
2
 
30
 
! Отговори
жена преди 9 години
Трудни за разбиране са тези организми ,които кървят всеки месец но не умират!!??
21
8
 
26
 
! Отговори
ББит преди 9 години
Когато вътре пляскаш с ръце - значи е жена.
20
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
българските жени-моми са много комплексирани, за съжалениеимат навика да не довършват започнатата, мъжете ще ме разберат :Р
19
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако местенцето е тесничко - значи е момиче, ако е като хралупа - значи е ....
18
9
 
16
 
! Отговори
dog преди 9 години
Най- добрия приятел на човека е кучето а,не жената-не забравяите!!!
17
6
 
25
 
! Отговори
До 24 преди 9 години
Грешиш. Има и изключения. Аз вече не съм първа младост, винаги съм плащал сметките, но наскоро за първи път ми случи, жена да ми плати сметката. При това го направи без да се усетя. Отиде до тоалетната и после се оказа, че междувременно е платила и обяда. Честно казано, почувствах се малко кофти, колкото и странно да изглежда. Може би защото съм консерватор по убеждения и смятам, че когато става въпрос за пари, мъжът е този, който трябва да има думата.
16
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жените на всяка възраст и независимо от финансовото им състояние, обичат мъжете да плащат сметките. Стигне ли се дотам една жена сама да си плаща сметката, или да плаща и неговата - няма как да се почувства дама, ценена, ухажвана като жена. Тя все едно е излязла с приятелка. С някой, който може и да й е вибратор по някое време вечерта. И толкова. Принципно - ако е дама с пари - може един ден да обсипе гаджето си с подаръци, но да се тръгва с условието да си плаща сметката на масата е грозно
15
2
 
3
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
Всъщност нещата наистина са спорни !За това рядко можете да видите колеги от финсовите анархисти да се се забавляват с дами на 30г. Момичетата се радват на сладолед,балони , 5 звезден хотел и бързи коли !Жените щом като се отракат става страшно , по-добре някой джмулю да е край тях ,че "приказка за рибаря и златната рибк"а на Пукин ряпа да яде !
14
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С такива изисквания сте към жените че ги подлагате на какво ли не.Малко повече уважение към. Обичайте си жените не ги тормозете.
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То хубаво знаци,но не разбрах мъжете скакво искат да илизат с жени моми или бебета?