Зодиите, които осуетяват първите си срещи с неадекватно държание

Някои го правят от страх и паника, други – от липса на умения за комуникация
18 май 2024 16:37, Теодора Драгоева
5
Зодиите, които осуетяват първите си срещи с неадекватно държание
Снимка: iStock

Някои хора просто са по-тревожни и стресирани като личности и затова им е трудно да излизат на първа среща с потенциален нов романтичен партньор. В  крайна сметка те много често се държат неадекватно на тези срещи и това води до развитие на нещата по един не особено приятен начин. Хората от някои зодии са сякаш по-нервни и несигурни и са склонни да разрушат тези първи мигове именно под натиска на паниката. Личностите от тези астрологични знаци просто не са много гъвкави и комуникативни или пък са твърде настъпателни. Това е така защото те имат някаква предварителна идея в ума си, как трябва да се държат правилно, но тя често е погрешна. В желанието си да се харесат или да заинтригуват човека отсреща, те правят точно обратното – отблъскват го.

А  ето и кои са зодиакалните знаци, които са най-склонни да провалят първата си среща с неадекватно поведение:

Овен

Овните са известни със своята страстна и импулсивна природа. Във вълнението си да изпитат любов, те могат да излязат на първа среща с такъв ентусиазъм, че да не обмислят добре поведението си. Това тяхно нетърпение може да ги накара да се държат твърде настъпателно с обекта на романтичния си интерес и да го уплашат или отблъснат. Овните са склонни да действат прибързано и да пренебрегват важни аспекти от етикета на общуването, включително и този за първа среща. Така потенциално те могат да развалят впечатлението за себе си, което ще оставят у другия човек и той/тя да не пожелае да им даде втори шанс.

Цялата статия можете  да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: зодии и първа среща
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
вгз преди 1 месец
... а останалата част от новиата... Стига сте ни пенасочвали към други сайтове. Или пишете новините като хората, или затваряйте.
2
2
 
2
 
! Отговори
:) преди 1 месец
Ооо, аз съм направо патологичен случай. Повече от 10 години съм безработна. Никой не иска да си има работа с мен. А винаги реагирам супер адекватно на отсрещното поведение.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Важното е да се помни!