Мъжете, които винаги печелят женското внимание

Как го постигат?
10 окт 2014 23:00, Теодора Драгоева
33
 Мъжете, които винаги печелят женското внимание
Снимка: outnow.ch

Чудите ли се защо някои мъже винаги успяват да грабнат най-готиното момиче? Е, тайната не се крие в перфектната визия, а в личните качества и поведение на тези господа.

Ето и кои „типажи“ лесно си проправят път до сърцето на една жена и защо. Правете си записки и вземете най-доброто от тях!

Интелигентният

С него може да се говори на всяка тема и той окуражава жената да мисли и да казва мнението си. Често притежава интересно чувство за хумор, което я разсмива. С него никога не е скучно.

Защо е неустоим?

Интелектуалната съвместимост е изключително важна за успеха на една връзка. Когато един мъж може да даде много отговори и да събуди интересни въпроси, той улавя в мрежата си всяка жена.

Увереният

Той притежава завиден контрол, самоувереност и аурата му е като магнит за жените. Той не ревнува, защото не вижда заплаха в другите мъже.

Защо е неустоим?

С него егото на жената също се вдига и тя се чувства по-свободна и независима. Връзката не е капан, а място, в което жената може да се себеизяви. Той не търси одобрението ѝ, което я кара още повече да му се доказва.

Артистът

Артистите са спонтанни, често романтични и много замислени. Често използват любовта за своя муза и произведенията им описват чувствата и красотата на половинките им.

Защо е неустоим?

Всяка жена иска да се чувства уникална и специална. Неговите артистични жестове създават това усещане. Артистите са замислени, живеят в свой свят и това ги прави изключително мистериозни за другия пол. Жените искат да разгадаят тази мистерия и да видят техния свят.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
0
 
! Отговори
bobo преди 9 години
A be ia si karaite na samozad. kato mene da vi e mirna glavata. S vsichko se svikva.
15
2
 
5
 
! Отговори
стефчо преди 9 години
в нашето несигурно време,най-голям шанс имат мъжете с добре оформена пачка!
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами аз го постигам като излезна на улицата и нищо не правя !Започват да припадат жени шофьорки си спират колите... да ме видят изобщо да ме е страх да изляза на улицата...
13
2
 
3
 
! Отговори
evfemizum преди 9 години
ne se zabluzdavaite ot materialnite pridobivki ,te nosiat samo vremenno udovolstvie ,efimerno zovek stava zavisim ot tiah ,ne pozelavaite na nikogo nito kolata ,nito kushtata , vsizko tova nosi samo vremenen komfort,kogato ia niama liubovta ima samo stradanie ,nikoi ne moze da kupi zoveshkata dusha ,zashtoto tia e bezsmurtna ,bulgarite niamat nikakvi zennosti ,zatova stradat i ziveiat kato skotove
12
2
 
4
 
! Отговори
asperza преди 9 години
tova ne vazi za bulgarite ,tuk horata sa temeruti ,kakto muzete taka i zenite ako tova vuobshte mogat da se narekat muze i zeni ,zalko podobie na hora ,osven ze ne mogat da komunikirat pomezdu si sa zlobni ,smotani primitivi ,nedodialani ,nepoddurzani ,zavistlivi i primitivni kato nazin na durzanie i povedenie ,v bg preobladavat divazite ,tursete si zena ot druga nazia ,dori da e krasiva niakoia devoika ,takiva sa po prokleti ot drugite esnafi, edna butaforia i poshlost ,poziorstvo,falsh
11
1
 
2
 
! Отговори
най най преди 9 години
Днес.бъгъ са най-добрите . Поредната статия при която от заглавието прескачам на говорилнята .
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
всъщност е доста вярно, стига да говорим за една идея по-интелигентни жени, а не кварталните дюнерджийки. те си имат други приоритети..
9
1
 
14
 
! Отговори
. преди 9 години
Сега разбирам защо не съм вървежен - просто не притежавам тези качества.
8
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Зарежете тия глупости ако искате да имате успех сред жените. В Бг това не върви, особено в провинцията. По-важно е да си дебел и да караш "Пасат", тогава си неустоим!
7
1
 
25
 
! Отговори
ключар преди 9 години
Привличането между мъжете и жените е подобно на отношенията между ключа и ключалката. Качествата и недостатъците на мъжа са като зъбците и вдлъбнатините на ключа. Като има съответствие с ключалката... вратата се отваря.Като няма съответствие, колкото голям и лъскав да е ключа, вратата стои заключена.Разбира се, има и шперцове. Но след отваряне с шперц, последствията обикновено не са добри.
6
2
 
27
 
! Отговори
Богдан преди 9 години
На пръв поглед - финансово красивият,после са вторичните полови белези - къща,вила,кола и кариера..това ги прави изключително мистериозни за другия пол. Жените искат да разгадаят тази мистерия и да видят техния свят.
5
5
 
25
 
! Отговори
прпрункьо преди 9 години
Тия статии ги пишат хора, които имат наблюдения за живота само от филмите.Жените харесват на първо место мъжкари с добра външност и добри финансови възможности, които често са признак и на ред други качества като интелект, инициативност, комбинативност и т.н. Само с една артистичност (гeйщина), гол "интелект" без пари (тип дървен философ) и гола увереност придобита от книги за самонадъхване не става, бързо ги разкриват
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимчо преди 9 години
До АнонименНомер 9, ако знаеш колко си права/прав, не е истина.Поздрави :)
3
3
 
31
 
! Отговори
НиеСиГоВъобразяваме преди 9 години
"Как го постигат?""Защо е неустоим?"Ами защото ние, жените, сме патки. Нерядко, докато сме съвсем млади и неопитни, от раз ни спечелва онзи, който ни разсмива с маймунджулъци или ни взима акъла с големи приказки. Захласнати, не успяваме да забележим свястно момче, което може и да е по-хубаво, и по-заможно, и по-сериозно от лаладжията.Когато сме вече по-зрели, забелязваме онзи, който изглежда по-сериозен и по-солиден, но понякога този негов имидж впоследствие се оказва маска без покритие.
2
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хю Хефнър е най-неустим за жените.Защо?Защото печели добре като продава списание с голи каки на мъжете от цял свят.Пеевски е неустоим за русата си поп-фолк приятелка певица.Защо?Защото подава цигари с веригата Лафка на *** -пушачи и печели добре.И она го обича затова
1
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Богатия. Защо е неустоим всичко знаеме