Жените вече не си падат по "лоши момчета"

Дамите предпочитат скромните мъже за дълга връзка
Обновена: 28 окт 2014 11:21 | 28 окт 2014 11:21,
38
Жените вече не си падат по "лоши момчета"
Снимка: Архив Reuters

Разбит е митът, че дамите си падат по "лошите момчета". За дълготрайна връзка жените предпочитат скромни мъже, установи американско изследване, цитирано от в. "Дейли мейл".

Според екипа на д-р Дарил ван Тонгерен арогантността и егоцентризмът действат зле на либидото и на двата пола. Във филмите често ни убеждават как наперени и груби типове привличат дамите. Но в реалния живот нещата съвсем не стоят така. Скромната натура е качество, което привлича представителите и на двата пола, и е предпочитан фактор за дълготрайна връзка.

Новото откритие ще даде шансове на мъжете, които повече се виждат в ролята на Хю Грант в "Четири сватби и едно погребение", отколкото да се идентифицират с Ди Каприо във "Вълкът от Уолстрийт".

Според психолозите скромните и смирени хора по-лесно преодоляват разрушителните инстинкти за власт и надмощие в една връзка. Поради тази причина те са и значително по-романтични от останалите.

Смирените хора по-лесно понасят критиките, помагат на другите и са щедри по природа. Именно това ги прави атрактивни в очите на противоположния пол.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да ви кажа... променят се хората. Брат ми беше такъв, но си намери една "осичка", дето за една година го опитоми ( да не кажа дресира) така, че в момента е най- добрия мъж, баща, брат, син, приятел.... Преди това колко ядове имах с него.... Ужас! :)
23
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е,времената се менят.Не винаги към по-лошо.А кой пък харесва жена която е надута алчна все нацупена вечно недоволна и винаги искаща това което не може да има.А когато трябва да дава- о,боже.Чичо скрудж всъщност е работохолик професионален-прахосник.На три смени. А относно това че попадали на лоши момчета-те това харесват.Според мен е някакъв неосъзнат комплекс за малоценност.Ама и аз откривам америка.В БГ е пълно с патологични комплексари.И от двата пола.
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добро и лошо са много относителни неща и зависят от гледната точка. Така, че тези нещата са описани от Хайтов в "Дервишово семе" и до днес нищо не се е променило.
21
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз една такава тип "добро момиче" я бумкам от година , а мъжа й бачка по цял ден, човека взима около 2000лв., некъв компютърджия май. Та веднъж, точно след като свършихме оная работа като ревна, та половин час не спрвя. Питам я защо циври, а тя - тежко й било ЗАРАДИ МЪЖА Й, МОЛЯ ВИ СЕ, ЩОТО ГО БИЛА ЛЪГАЛА ?! После се изгуби, не ми звъня 2 месеца. Познайте - обади се оня ден, да сме се били пак видели. То и на мен ми е малко терсене, ама мадамата какви чудеса прави, а и щом оня не си е на мяст
20
3
 
25
 
! Отговори
Бате Бойко преди 9 години
Не знам за другите, но мойта като се установи с дом, семейство, деца и пр. благинки, реши че не съм достатъчно добър за нея, та ми налупи рогата с един нагъл бракониер и бензинджия, който ми викаше с цялата си наглост 'Ти къф си бе?!' ... та чак когато ритнах бакърчето се сети че съм убав. Та така ... като си много добър, ти се качват на главата.
19
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма хубава жена, която да харесва п**овци ;)
18
5
 
22
 
! Отговори
дсд преди 9 години
Падат си по ***,затворници,***,добрите момчета не ги поглеждат,използват ги за секс и това им прави кеф с лошите момчета.Добрите и красиви мъже и жени в повечето случаи са сами,докато грозни и уродливи на пръв поглед нелицеприятни мъже имат красиви жени до тях.Понякога се чудя по улицата какво прави една красива жена с някакъв дебел или недоносен индивид,каква е тръпката да спят с *** не знам.И така красивите и скромни мъже ще гледат отстрани какви *** спят с хубавите жени,което е жал
17
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До добро момчеАма стига сегааа, недей такаааа, не ставай лошо момче, ще й простиш. Нима не си доволен, че ще я имаш цял живот, а онзи лошият само за един миг и то неистински. Не я е изтъркал, така де.
16
5
 
19
 
! Отговори
добро момче преди 9 години
до добро момиче 17.И като те хвана с лошо момче, директно излиташ. Връщаш ключове от кола и апартамент, взимаш си ТВОИТЕ парцали и заминаваш при майка си. Парцалите, които аз съм ти купил ще ги подаря на някой в нужда.
15
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В заключение, никоя не си пада по лошите лошите момчета, но пък всяка иска да помачка чаршафите с тях и го прави многократно, разбира се с угризения. Всички жени, обаче си падат по добрите спонсори, независимо дали са добри или лоши момчета.
14
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименТака си е, девствеността се е ценила в цялата човешка история. Едно е да получиш нещо разопаковано, друго е да го вземеш запечатано, ***.
13
27
 
16
 
! Отговори
добро момиче преди 9 години
Абсолютно вярна е статията. Аз не обичам лошите момчета, а само секса с тях. Иначе си имам добро момче, на което съм отдала обичта си, душата си и всичко друго, а пък той ми дава парички, прави ми подаръци, води ме на театър и почивки през уикендите.
12
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жените са подтиквани към разврат, а се укриват психическите последци от т.нар. "телегония", които ги правят негодни за дълга връзка и семейство. Така се деградира семейството, оттам децата, оттам цялото общество. Неслучайно през хилядолетията, в които човекът е бил човек, жената е можела да встъпи в брак единствено девствена.Лошото мина, иде ужасът.
11
5
 
34
 
! Отговори
Мда преди 9 години
За всеки влак си има пътници.. Ако искате мили дами да имате мъж, на който да може да разчитате, да Ви обича и да дава всичко от себе си за Вас и семейството ви, се налага да го заслужавате. Ако не умеете да го цените ще попадате на "лоши момчета", които ще ви доставят една или друга тръпка за кратко, но няма да можете да спрете да се чудите защо нещо ви липсва в живота и се чувствате самотни независимо от компанията на различни мъже. Пожелавам на всяка истинска жена да намери мъжът на жовота си
10
5
 
30
 
! Отговори
До 8 преди 9 години
Повечето 25-годишни момичета съзнават, че вече би трябвало да са омъжени и родили първото си дете. Това е нормално и е за препоръчване. Такъв брак, ако е сполучлив, няма да попречи на ученето.Само че до 25-та си година повечето момичета контактуват предимно със свои връстници, а повечето момчета до 25 г. не са си стъпили още на краката, не могат да издържат семейство. Затова предпочитат само да правят любов и нямат намерение да се женят.Така девойката губи ценното си време,когато е най-вървежна
9
3
 
39
 
! Отговори
едно уточнение преди 9 години
Това "предпочитание" започва, някъде след първия, втория аборт. Дотогава "лошите момчета" са " готини пичове", а добрите - "пълни задръстеняци". А, пък "дамите"... те направо летят между планетите яхнали реактивен гур.
8
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Обществото е тотално сбъркано. Една жена на 25 - в най-фертилната си фаза от живота ходи да учи/работи и търси тръпка от лошо момче. Като наближи 30-те и ги задмине почва да тиктака биологичния часовник и почва да се чуди защо няма мъж до себе си, въпреки че се е оправила с няколко мъже досега. Уж много секс е правила, уж това-онова, ама на 30 ммного жени нямат мъже до себе си. Въпросът е - кое е по-важното за една жена? Да прави много секс с различни мъже или да има стабилна връзка с един?
7
12
 
17
 
! Отговори
До Мъж на място преди 9 години
Логично е ергените, които са решили да се задомят, да търсят неомъжвани момичета. Не мога да разбера обаче, как така се случва, че разведени жени с 1-2 деца успяват да хванат свястно момче, което все още не се е женило? Бъдещите свекърви чудо правят, за да отърват синовете си от такава ситуация, но не винаги успяват.Според мен, в повечето случаи това е резултат от мъжката сексуална лакомия - счита, че разведената е "дашна", завърти се около нея, но тя е патила, има опит и успява да го впримчи.
6
20
 
16
 
! Отговори
Мъж на място преди 9 години
През последните години, изключително рязко нарастна броя на разведените/зарязаните жени с деца. Такива жени, мъжете ги избягват по очевидни причини.
5
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има истина в това, което казваш. Но това важи само за простите жени. Те са се родили в подобна социална група и си карат по същия начин. Майките им не са ги научили на каквото трябва, а може би и на нищо. Самите те не са били за пример.