Нещата, които омъжените дами са уморени да чуват

"Кога ще имате деца?", е сред най-досадните въпроси
28 окт 2014 20:09, Теодора Драгоева
14
Нещата, които омъжените дами са уморени да чуват
Снимка: outnow.ch

Гледайки „Сексът и градът“, човек остава с впечатлението, че жените се делят само на три категории: „омъжени“, „обвързани“ и „необвързани“. Разбира се, любовният статус е нещо важно, но той далеч няма да ви даде ясна представа каква жена стои срещу вас, дори да знаете, че тя си има половинка например.

Затова хората не бива да бъдат вкарвани в клишета, макар че много често се получава именно по този начин.

Ето защо много омъжени дами вече са изморени да чуват едни и същи твърдения и въпроси, свързани с тази тема. Ако вие самите сте от клуба на „семействата“, вероятно вече се сещате за някои от тях. Ако пък още не сте, по-добре избягвайте следните реплики:

„Кога ще имате деца?“

Макар че днес хората първо създават деца и след това се женят (евентуално), все още има малък процент от жените, които искат да се омъжат и след това да имат наследници. Не забравяйте обаче, че бракът не задължава хората да имат деца – някои двойки съзнателно избират да останат само двамата, други пък просто изчакват, докато трети имат здравословни проблеми. Щом не се говори за деца, явно темата не стои на дневен ред или пък не е подходяща за обсъждане – това трябва да ви е достатъчно.

„Как е бракът?“

Чувайки този въпрос, в ума на омъжената жена изниква друг въпрос: „Екзистенциален отговор ли иска, или просто е любопитна как я караме с мъжа ми?“. Може би изобщо не трябва да задавате подобен въпрос, тъй като каквото и да е, то е видно. Ако една жена грее и излъчва спокойствие, то явно в брака ѝ цари щастие.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жените се уморяват да чуват нямам пари.Жената винаги ще бъде уморена за такъв мъж.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми обичам та, що трябва да *** питаш сто пъти .. Е* му майката!
4
3
 
3
 
! Отговори
поскромни наблюдения преди 9 години
До пукихахаха,тази реплика е гарантирано изнервяща за една жена, която е положила маса усилия да избабани най добрия приятел на мъжа си,и така хем не може да накаже собствения си нерез с една хубава изневяра,хем егото и остава неначесано. пробвай ако искаш да видиш после какво става!
3
2
 
6
 
! Отговори
пуки преди 9 години
А някои женени твърдят, че жените най-много мразели да чуват - Мила, уморен съм, хайде да спим! Това ги вбесявало и ставали много нервни.
2
6
 
10
 
! Отговори
1111 преди 9 години
Браво бе!-по голяма простотия скоро не бях чувал-че е досадно да имащ деца от брака...Съвременната журналистическа младеж се старае да се докара по западен стандарт със внушенията че да отгледаш поколение е отживелица,и загуба на време:-има къде-куде по приятни занимания за жените над 30...-кой ще се чекне до зори по чалготеките,кой ще се оглежда за перспективни господа,с които да се щракат на разни острови,и после да качват снимките във "фейса"че да се пукат колежките от яд и завист,а???
1
2
 
14
 
! Отговори
Обвързана преди 9 години
Мен пък ме тормозят с въпроса "Кога ще е сватбата?"А бе, хора, когато я насрочим, ще получите покани! Няма да пропусна никого от близките, не се притеснявайте. :)