7 типа мъже, които са неподходящи за връзка

Те може да се виждат с вас, но никога няма да са ви "на разположение"
16 яну 2015 23:00, Теодора Драгоева
24
7 типа мъже, които са неподходящи за връзка
Снимка: outnow.ch

Мъжете се различават по толкова много начини. Някои са добри, други - лоши, някои са съвестни, други - безотговорни, едни са верни, други са полигамни и т.н.

Има обаче няколко типа мъже, които са изключително неподходящи за започването на сериозна връзка, най-вече заради това, че са неспособни да поемат такъв ангажимент.

Много жени се опитват да създадат сериозни отношения с мъже от този вид, но след време си тръгват разочаровани, установявайки, че само са си изгубили времето. Става въпрос за мъжете, от които всяка уважаваща себе си жена трябва да бяга надалеч, ако не иска да лекува разбитото си сърце.

Ето и за кои 7 типа недостъпни мъже говорим:

1. Лошото момче
Лошото момче се очертава като един от най-неустоимите типове, към които жените са привлечени масово. Някои влюбени дами се опитват да оневинят лошото момче, самозаблуждавайки се, че той всъщност не е чак толкова лош. Въпреки това след време те сами се убеждават, че няма да могат да влязат под кожата на този студен, циничен и мрачен тип. Тези мъже виждат само отрицателните неща в света и като цяло имат навика да потискат близките си хора.


2. Жененият мъж
Жените, които се надяват, че жененото им гадже най-накрая ще се разведе със съпругата си, са едни от най-заблудените. Любовницата често е използвана от представителите на силния пол като сексотдушник, но реално са много малко мъжете, които са склонни да напуснат с жена си заради друга. В този смисъл тези мъже си остават недостъпни.
 

3. Гаджето от дистанция
Някои жени наистина вярват, че могат да поддържат дълга връзка от разстояние. За известно време това е възможно, но все пак един от двамата в двойката в даден момент трябва да направи компромис в името на връзката и да се премести при другия. Ако имате връзка с мъж, който не показва никакви признаци, че иска да бъде по-близо до вас физически всеки един ден, значи трябва да си имате едно наум за него.
 

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 17Така е, но по така наречените "лоши момчета" си падат жени, които се ръководят от първични инстинкти. Нещата са прости и ***(мъже или жени) се разпознават лесно. Необходими са само мозък и очи. И няма такова нещо "ама тя не беше такава" или "той не беше такъв". Тя винаги е била "такава" и той винаги е бил "такъв".
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да си го кажем как си е.Жените са по предани и вярни.По открити във взаимоотношенията си спрямо мъжа.
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е като на неверен да си вярна.И към лъжеца напълно открита.
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едно е казано в статията правилно, жените се привличат от лошите момчета.Тичат по тях, преследват ги и ако ги излъжат се омъжват за тях. И започва превъзпитанието което никога не завършва. След хиляди убеждения, че не става брака се разтрогва. Лошия си хваща чукалата и отива при най-търпеливата която пърха от радост, че вече е нейн но заблудата е пълна. Той си продължава политиката на лош, изчуква междувременно още една сюрия докато си падне в гащите и миряса.
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като не могат една Жена да заговорят,кой им е виновен?Само,че не е това начина.И се получава обратния ефект.Що се отнася до Жените,които са във връзка с който и да е мъж описан в статията.Едно е ясно те получават,преди всичко отношение от мъжа.Щом го има уважението има го и отношението.
10
1
 
2
 
! Отговори
Една жена преди 9 години
Напълно съм съгласна!
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И на фона на долу написания коментар ще обедите тук присъстващите форумци и читатели, че тези мъже са най-лошото нещо,което може да ви се случи.В случай,че сте връзка с тях.Няма по унизително неприлично предложение от подобен акт спрямо,която и да било Жена.Липсата на първите седем години,елементарното възпитание дават своето отражение в по-късен етап във взаимоотношенията си с Жените.
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А този мъж къде се закача?Върви си жената и хоп до нея спира кола.Наперен,самоуверен в своите действия левен казва "ела ми седнеш на микрофона".Такъв левен от коя група спадат?.Коцкари или sex men?
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И най-лошото злобата не се лекува.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Злата жена е по-лошо от лошото момче.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И тази статия вече сте я публикували...
4
11
 
9
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
До 4 Това, че се кефиш на такива неща обяснава защо при всичките ти "преимущества" нямаш жена до себе си.
3
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
аз съм добър човек, необвързан, отгоорен, с някакъв стандарт, но пак нямам жена до себе си.кеф ми става като кифла се увлече по описаните типове от статията и после плюе по всички мъже. някак си има справедливост :)
2
1
 
17
 
! Отговори
поредните преди 9 години
безкрайни тъпотии, погледнати през много тесен ъгъл едностранчиво.Същото може да се напише и за жената...
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бедния мъж!