Kакво НЕ трябва да правите на сватба

Внимавайте да не развалите тържеството на своите близки
18 яну 2015 21:39, Теодора Драгоева
18
Kакво НЕ трябва да правите на сватба
Снимка: outnow.ch

Гледали сме много холивудски филми с комедиен сюжет, в който някой от героите отива на сватба с идеята да я съсипе. Или ще вдигне скандален тост, с който ще орезили някой от младоженците, или ще заяви на висок глас, че е влюбен в булката и т. н.

Разбира се най-често това са измислици на сценаристите и те не се случват в реалния живот. Има обаче някои глупави действия, с които наистина можете да развалите нечия сватба, без нарочно да го желаете.

Ето и някои от тях:

1. Да отидете на сватбата с човек, който не е поканен

Ако младоженците не са предвидили място и храна за вашата половинка, която не е поканена на сватбата, то най-малкото ще ги поставите в неловка ситуация. Да не говорим, че и човекът, когото сте завели на събитието ще се чувства зле, тъй като вероятно няма да познава никого, освен вас.

2. Непрекъснато да правите снимки с телефона си

Не прекалявайте със снимките с телефона си! Все пак булката и младоженецът вероятно са си наели професионален фотограф, който ще направи наистина хубави снимки. Те едва ли ще се зарадват да видят вашите размазани и неособено красиви кадри на самите себе си в профила ви в Instagram, например.

3. Да опитвате с пръст тортата

Факт е, че гостите понякога правят това. Няма нищо лошо да искате да докоснете красивата, скъпа торта, но не и да правите дупка в нея с пръста си. Ако все пак искате да я пробвате, изчакайте младоженците да я разрежат и ги попитайте дали може.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: тортателефонасюжет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 9 години
5. повечето момичета се радват на комплиментите. Никоя жена няма да се зарадав ако й кажете че е дебела. Ако искате дай кажете истината постарайте се да сте йезуит - например - "в черната рокля изглеждаше по добре.". това е намек, но много тънък. Сравнете с "качила си пет кила". Всяка жена ще се обиди.6. Мъжете обичат да пуска шеги, но дали жената до тух има чувство за хумор? Първо провете това!
13
0
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 9 години
добре ето нещо смислено - 1. ако ухажвате млада дама и поднесете цветя или скъп подарък. Не се стискайте, дамите оценяват шедростта2. Дори да сте срамежлив е съвсеме норамлно на втора среща да и предложите да обядвате заедно и да платите обеда, а ако се познавает по-добре или сте по-бързите свалки - защо не да отидете на кино?3. Едно от първите правила е да поиската телефона на дамата. не налитайте, но и не изчаквайте прекалено дълго.4. Правете на дамата често разин малок подаръци ....
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ми ако хванеш булката за *** след няколко ракии.....
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
рядко съм чел по-големи тъпизми. Простаците не ги канят на сватби, а Джентълмените нямат нужда от напътствия.
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не налитайте на булката, че младоженецът по принцип прявява ревност. Баси тъпизмите!
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз лично се напивам като животно и винаги спирам музиката с проблеми :)
8
0
 
11
 
! Отговори
цц преди 9 години
Теодора,вземи и напиши напр.;Какъв етикет трябва да се спазва при запознанство,при избор на цветя и др,важни ситуации.Българина е зле с това.Поне си заслужи заплатата1
7
0
 
5
 
! Отговори
Flex преди 9 години
До 7Хаха не, но сме френдове от много време и двамата са пичове, голям смях беше като ми разказваха после, а и снимковия материал е добър, сватбата стана страхотна :)
6
0
 
9
 
! Отговори
цц преди 9 години
абсолютно безмисленна статия!Теодорчето,май не знае,какво да прави и драска.
5
0
 
5
 
! Отговори
.. преди 9 години
Flex, ако сега напишеш, че си бил всъщност младоженецът те признах за любимия ми сватбар!
4
3
 
10
 
! Отговори
Flex преди 9 години
Наскоро бях на една сватба... това, което помня е, че бях си сложил вратовръзката на мадоженеца на челото, разхождах се с булото, хвърлях букета, изпих там някаква специална бутилка дето им се дава и посадих една китка в центъра на тортата. Станаха страхотни снимки за фейса от цялата работа, колко ли точки от тея наруших :DА, да, натисках се със сестрата на мадоженеца, ето още една точка :D
3
0
 
12
 
! Отговори
-- преди 9 години
Може ли й статия какво не трябва да се прави на погребение. Ще бъде много интересно.
2
0
 
9
 
! Отговори
== преди 9 години
Скоро ме поканиха на сватба и понеже момичето е интелигентно съвсем учтиво и в прав текст покани и половинката, партньорът, мъжът, този, който желая да доведа с мен. Затова такива глупости като точка 1 се получават само при *** младоженци, които не могат да канят както трябва или при *** гостенин на сватбата, който не си отваря добре ушите или се прави на тинтири минтири.
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да не оставате трезвен и гладен а кумицата я приклещете след третата ракия тя няма много да се дърпа ще пусне.