Каква е свекърва Ви според зодията

Кой е кошмарът на всяка снаха?
Обновена: 11 мар 2015 08:34 | 11 мар 2015 08:19, Михаела Лазарова
34
Каква е свекърва Ви според зодията
Снимка: Outnow.ch

Тя стои пред Вас. В целия си ръст, с проницателен поглед, който не спира да ви изучава, с фалшива усмивка и подправена любезност. Свекървата! Кошмарът на всяка снаха! 

Ако вече сте встъпили в брак или обмисляте да го направите, вижте каква свекърва ви се е паднала според зодиакалния й знак. И не се подвеждайте по положителните характеристики, определени от звездите. На свекървите никога не трябва да се има пълно доверие. 

Овен 

Свекървата родена под знака на зодия Овен е динамична и социална личност, но и изпълнена с напрежение и нервност. Нейната прекалена загриженост, но и егоизъм, могат да създадат сериозни проблеми в отношенията. Що се отнася до внуците, свекървата Овен обича децата, помага в отглеждането им, но смята нейните възпитателни методи за най-правилни. 

Ако някой се опита да я убеди в обратното, става войнствено настроена. Винаги се стреми да демонстрира своята загриженост към сина си и смята, че тя знае най-добре от какво той се нуждае. 

Телец 

Свекървата Телец е доста консервативна, с високоразвито чувство за скептицизъм и логика. Тя е склонна да проявява деспотизъм не само към собствените и деца, но и към семейството като цяло. За да се справите с трудния й характер, опитайте да не бъдете силно критични към нея въпреки остарелите й разбирания за живота. Обича да получава внимание и малки подаръци без повод. 

Близнаци

Ако вашата свекърва е родена под знака на зодия Близнаци, знайте, че тя обича да спори. Обича да се бърка в почти всичко и особено държи членовете на семейството да развиват своята духовност и да бъдат успешни и добре образовани. От друга страна, тя е доста забавна и добър слушател.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
0
 
! Отговори
Принца от Приказките преди 9 години
Огън момиче, да не си и, пред погледа. А аз съм просто, един приказен принц! Който, просто зададе един въпрос!
25
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Извинявам се на днес.бг. Няма да се подесети. Лека работа на всички и хубави пари да изкарате и много здраве по пътя. Бях до тук.
24
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Не си ми интересен. Предвидимо, изтъркано, очаквано и тъжно. Диалогът приключи.
23
1
 
0
 
! Отговори
Принца от Приказките преди 9 години
До ===Ти ли си умна бе? Такива твари, ги въртя, на малкия си пръст! Къде е феята ли? Отиде да бачка, за да имам джобни. Що диря тук-а ти що дириш тук?
22
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
28, и лампата не можеш да запалиш, че да видиш кой е до мен и в тъмнината светлина не можеш да прокараш и в тъмното златото не можеш да видиш! За това чистата се иска, а не лъжи!Изчезвай!
21
2
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
И по кой параграф от извехтялата ти човешка напикана от страх същност ти се струва лесно да те пратя в кучия ***, от който си се появил? Чети си библийката и раждай ***. Ти ПРИНЦЕСИ и БОГИНИ не можеш да е?еш! Нямаш титла! Видя се , че можеш да го вдигнеш само пред лесноотварящи си краката парцали, които са слепи, за да видят какъв мухлясал, пропаднал, фалшив човек си. Колко пъти да го напиша, а? Не се обръщай към мен повече! Излагаш се много! И подметката излагаш!
20
1
 
0
 
! Отговори
Принца от Приказките преди 9 години
До ===Де ги тез, мажове? Навсякъде, при всяка, и при всеки. Но не и при теб....
19
1
 
0
 
! Отговори
Принца от Приказките преди 9 години
До ===D,D,D-Леснячка!
18
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Последно. Такива като теб под път и над път. На пътя стоят само истински Мъже, които не се скръзят за *** им мезе, а душата и сърцето си дадоха! Разкарай се от магистралата ми и подсмърчай по третокласните пътища с дупки! Там бъди щастлив!
17
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Сметка? Армаганите не си дава? Типична мъжка ***. Какво ме занимаваш със себе си, егоистично ***. Ходи си тътрузи тутурутката при най-простата жена на света. Не може да е друго, щом си се навила да седиш и да благоговееш пред човек, който дрънка в нета и се обяснява, че бил недона...такован и си пуска лигите да ходи при по-умни от нея жени! Ама в живота няма СМЕЛОСТ! Заспа ли *** ***! Не се обръщай повече към мен!
16
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Тогава, що дириш ти в коментарче 18 и 21, а? Поредният фалшив ***. Тя, знае ли, какви ги вършиш тук, льохманче?
15
1
 
0
 
! Отговори
Принца от Приказките преди 9 години
До ===Това да си седя, при нея съм го решил отдавна. По, ми е на сметка, по-хубава е, по-дашна е, по-млада е, по мила е,по,по, най....е. Се ля ви, мон ами, бон соар!
14
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Мъж, който не си дава виното и мезето за мен, не ми трябва. Стой си при милата, нежна фея.
13
1
 
0
 
! Отговори
Принца от Приказките преди 9 години
До ===Да но, аз съм принца, определен от Купидон, за тебе. Друг нямаш! И все пак, току-така, няма да довтасам!А, армаганите, пиячката и пр. са си за, мене. И аз душа нося, и аз заработвам!
12
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
18, приемам посещения само с армагани. Масла благоуханни, бутилка вино и мезе. Ако само ще идваш приказно да ми обясняваш за нежната ти, мила, приказна фея, а аз да седя гладна и да благоговея пред тези земни миражи, изобщо не пали тротинетката си, че да тръгваш.
11
1
 
5
 
! Отговори
свеки преди 9 години
Моята е зодия Дракон.
10
1
 
0
 
! Отговори
Принца от Приказките преди 9 години
До ===Замълчи, защото никога няма да те посетя! Сама ме отблъскваш. Изборът е твой!
9
1
 
2
 
! Отговори
снаха преди 9 години
Тя мойта е свекърва Рак-Македонка.Ако стане нещо добро в семейството ни-заслуга има сина й, ако ли пък нещо лошо-аз съм виновна.Добре, че е далечко от нас.Аз ще бъда само тъща-Лъвица.
8
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
14,хахаха, фейта спи зимен сън и още не си се накумил да отидеш да я събудиш от сън, нали? затова тя си кърти и никого на мрази! Най-обичащата жена е спящата! хахахах
7
1
 
3
 
! Отговори
Да са живи и здрави преди 9 години
свекървите, но рецептата за разбирателство с тях е само една: Всяка брачна двойка да си има отделно жилище!Ще те уважавам, скъпа свекървичке, ще ти помагам, винаги ще бъдеш добре дошла в дома ми.Но знай, че нямам нужда от опекун, пък бил той и добронамерен.Свекървите да запомнят, че нещо много важно зависи от възпитанието, което са дали на синовете си - да им внушат, че когато един мъж тръгне да се жени, трябва да избере зряла жена, а не непораснало момиченце.Тогава опекунството ще е излишно