Защо 40-годишните мъже изневеряват

Вижте кои са 7-те най-чести причини
20 мар 2015 23:00, Теодора Драгоева
168
Защо 40-годишните мъже изневеряват
Снимка; Getty Images

Може би помните как преди две години режисьорът на "Снежанка и ловецът" Рупър Сандърс изневери на красивата си съпруга Либърти Рос с актрисата Кристен Стюарт. Тогава британецът беше на 42 години и се радваше на уж стабилно семейство с две деца.

След аферата им с Кристен Сандърс провали брака си (Либърти се разведе с него), а Стюарт не успя да задържи гаджето си - Робърт Патинсън.

Въпреки че всички подобни истории имат сходен сюжет и край, все пак много мъже на средна възраст решават да изневерят на постоянната си половинка. Според статистиките изневярата се увеличава с всяка година и то с обезпокоителни темпове.

Мъжете по принцип са по-склонни към извънбрачна афера, отколкото жените. Според изчисленията 60% от всички женени двойки участват в някаква форма на изневяра в даден момент от брака си. Въпросът е: "Защо?"

Вероятно за всеки мъж причината за това е различна.

Ето и 7 от най-основните поводи за изневяра от страна на мъжете около 40 години:

1. Кризата на средната възраст

Този етикет се е превърнал в клише, но е истина, че много мъже в края на 30-те или началото на 40-те си години имат нужда от нова тръпка в живота си. Включително и в сексуален план те започват да мечтаят за нови приключения и изживявания.

2. Това е в природата на конкретния мъж

Не всеки мъж е кръшкач, но е факт, че за представителите на силния пол моногамията е по-голямо изпитание.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
4
 
4
 
! Отговори
до !!! преди 9 години
Оу, ти сега си и висша! Ау, леко да не опреш тавана с нос :)
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Доста *** статия, една от многото тук.
18
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заради едното му ч***кане цял живот страдане!Не може само да наранява Жените с които е.Ще бъде наранен.Това е всеобщото правило,закона за Вселената.Когато станеш съпричастен с нечия душевна и физическа болка,тогава си наясно какво си причинил.И какво да не причиняваш,повече."Тежка е короната" на прелюбодействието.Изпитание със силата на любовта.Ако една любов е твърде силна към някого и я заменим с прелюбодействието на другия ,тогава измамника ще бъде наказан до N-ta.Това е цената.
17
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това им ставя ясно,чак когато вече няма Жена до тях! Факт.И настъпват тежките дни и нощи.Години!В тежко бреме, студ и сивота.Човек, прави сам избора си в живота!
16
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Той "счупил стомната" предишната вечер.От алкохол и жени и секс.И партньоркатаму в следващите 345 дни в годината,трябва да му прощава,обичя и да му обеснява,колко е прекрасен.Като му е обеснявала той къде е спал? Като не умее да пие и да си държи достойнството в гащите! Ще си ляга сам, ще спи сам и "най-добрата приятелка "ще му е бутилката.Като,казвам докато имате Жени Обичайте ги и си ги пазете.Защото,след това няма.И има.."нещастен съм,защото ми липсва жена".Живота,без Жена е немислим!
15
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някои Жени много усещат, тези неща.И последствията от тях са раздяла и развод.Мъжа щом е допуснал, това няма място в живота на Жена,която го е Обичала и държала на него.Всеки си носи кръста от действията спрямо другите.
14
11
 
4
 
! Отговори
Lidia преди 9 години
Ne komentiram . Znaia kogo i po kakuv na4in obi4am i sum go kazala na 4oveka - govoria savsem li4no , Ot tam natatuk - re6eniata sa v negovite ruce
13
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не ти барбориш сто изречения в минута.Имах си аз една Жена веднага да не разбере че мъжа предишаната вечер се е напил и ч***кал.Какво следва? Раздяла!Ясно е че не са зедно,след като е изневерил.Няма виновни и оправдаващи.С изневярата вечерта преклющват отношенията.Както казах!Сбогом! Е достатъчно!
12
8
 
8
 
! Отговори
!!! преди 9 години
12, ама какви действия те гонят бе?! Жена, която ОБИЧА, с онази висша обич, ЗНАЕ, когато мъжът не е нейн, сиреч че й е изневерил. Викат му на това женска интуиция. Ако си висша и си жена ще знаеш за какво пиша, ако не си, изръси още сто изречения - за мен нямат смисъл и са ми ненужни.
11
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На мъжа му става странно в даден епизод от време.Всичко между тях било Ок.Но,изведнъж тя се отдръпва от него става коренно различна, все едно никога нищо общо не е имало.Нито тръпки,любов чувства и прочие.Третата Жена.Тя не желае очевидно да му играе игричките,защото не са и по вкуса.И, така изчезва от живота му.И не...повероятно е да си каже:" Този мъж не е моя не е за мен".И така преключава нещо,което не е било.И преключва нещо,което е имало.И с това преключват,отношенията,връзката им.
10
9
 
5
 
! Отговори
Теди преди 9 години
Защото мъжете ,понеже са много загрижени за жените си и ги разкрасяват с рога затова изневеряват ,да не си помислите ,че не мислят за жените си вкъщи ...
9
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И ское му действие по-точно ,тази жена разбира и е наясно, дали този Мъж си е неин? С действието на Изневярата? С лъжата! Измамата! Знаела е докато не е разбрала,че има трети човек, Жена.И тогава нещата се променят коренно.Една Жена,когато си Обича мъжа не желае да дели ? Мъж с която и да е.
8
10
 
10
 
! Отговори
!!! преди 9 години
10, за друго ме замисли ти. Всяка жена, която обича мъжа си, знае, знае, ако той й изневерява. Естествено говоря за едно по-висше ниво на обич, не на обичта на тъпите мучащи крави, които не знаят къде се намират и крави ли са, жени ли са, клочки ли са, пуйки ли са. Всеки мъж, който си помисли, че може да излъже жена, че не й е изневерил, смята, че тя не го обича, счита, че е *** за него и я върти като тъпанарката ,каквато е. Една жена, която истински обича знае дали мъжът, който обича е нейн.
7
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъжа много се притеснява ,партньорката да не му изневери.особенно,ако много държи на нея има любов към нея.Но,ако той го направи не се зачита.Партньорката,какво няма право да чувства и да изпитва?Жена може да е "облечена и обута в рокца,но той не може.
6
8
 
22
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Абе, недорасляци, не разбрахте ли, че това да изневеряваш не е нещо уникално! Напишете статия за мъжете, който обичат жена до гроб и жени, които са вярни до и отвъд гроба! Аман от кухи *** и недоначук?ни непораснали момченца!!!! Пишете за нещо уникално, не за масовката, която така или иначе, независимо от това дали ще драснете нещо в сайта си, ще отиде и ще си даде половите органи, като почнат да не ги слушат и си търсят разнообразие! Утеха ли давате или картбланш за действие или просто нищо.
5
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А при Мъжете пърхота ,какъв е? Частички от разбитите сърца на Жените?Не....броя на прелюбодействията.
4
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не го кефите вече.И му се ще нещо еротично и секси.Нещо ново.
3
9
 
8
 
! Отговори
Теди преди 9 години
Да подарят на жените си по ЕДИН ШАМПОАН ЗА ПЪРХОТ -ЗАЩОТО ПЪРХОТЪТ ТОВА СА РОГА НА ПРАХ.Може и съвместно да го ползват ,че може и жените им да са им сложили рогца :)))))))
2
19
 
27
 
! Отговори
косе босе преди 9 години
Мъжете на 40 изневеряват, защото започва да не им става. Първом смятат, че това се дължи на жената до тях, сменят я, временно подобрение и отново запецват. В този тежък момент е възможно да станат и агресивни. Но е възможно и да нароят множество отрочета, докато намерят мир в гащите.
1
28
 
44
 
! Отговори
Патриот преди 9 години
Защото 40 годишните жени са вече разплути прасета!