Кога е супер неподходящо да ровите в телефона си

Случаите, в които ви грози скандал с половинката
10 апр 2015 22:34, Теодора Драгоева
2
Кога е супер неподходящо да ровите в телефона си
Снимка: coolspotters.com

Ново изследване показва, че 68% от жените се чувстват застрашени от телефоните на своите половинки. Те смятат, че мобилните им устройства са по-важни от тях, тъй като често губят вниманието на партньора си, който предпочита да се рови из смартфона си.

"Както мъжете, така и жените са съгласни, че технологиите улесняват изневярата. Дамите обаче са по-тактични и сдържани, когато са във връзка и рядко приоритизират мобилното устройство пред партньора си", твърди Виктория Милан, изпълнителен директор на компанията Sigurd Vedal и поръчител на проучването.

Ако искате да живеете в мир и хармония с вашата половинка, по-добре оставете телефона на страна особено в следните случаи:

На специално събитие

Рождени дни, сватби, кръщенета, празници – не само е грубо и обидно за останалите постоянно да цъкате по телефона си, но и убивате интимността между вас и любимата жена, която се чувства засрамена и не на място от вашето поведение.

По време на романтична вечеря

Ако ви е толкова скучно да излизате с нея, защо тогава се съгласихте на тази среща?

На романтична почивка

По време на ваканцията си хората обикновено искат да се отърсят от всичко, което им напомня за напрегнатото ежедневие – рутината, компютри, телефони. Не разваляйте почивката си и тази на вашата половинка, като я игнорирате заради телефона си.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари