Какво е да имате връзка с жена Риби

Кои са отличителните характеристики на дамите от тази зодия
21 апр 2015 16:30, Теодора Драгоева
12
Какво е да имате връзка с жена Риби
Ева Лонгория; Снимка: Latina; Maxim

Жената Риби е мистериозна и чувствена. Тя съхранява сигурно своите тайни и трудно бихте ги разгадали през нейните непроницаеми очи.

Дамите с тази зодия са романтични и в тях се крият дълбоки емоции. Друго отличително за Рибите е, че са любопитни, нежни, обичат да мечтаят и ги вълнува духовното.

Жената Риби отделя много внимание на невидимото в живота, независимо дали това е собствената ѝ интуиция, нейните емоции или пък религията и духовността. Тя винаги иска да разбере какъв е дълбокият смисъл, не само като цяло за живота, но и в отношенията ѝ с другите хора.

Дамите с този зодиакален знак са чувствителни и грижовни, уважават нуждите на другите. Те използват своето богато въображение, за да определят как да „плуват“ през живота – по течението или срещу него. Рибите са мили с приятелите си, както и с непознатите хора. Те могат да бъдат по-свити в голяма компания или пък да се изявяват като лидери – всичко зависи от тяхното настроение!

Любовни отношения с жена Риби:

Тя обича да бъде влюбена и очаква магия и мистерия от любовта. Важно е една жена с тази зодия да бъде съблазнена чрез сетивата ѝ, за да се привлече нейното внимание на 100%. Романтиката е изключително важна за Рибите, затова те дават всичко, когато става дума за любов. Най-доброто, което може да направи партньорът на жената с тази зодия, е да я кара да се чувства постоянно влюбена.

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още на времето се отказах да ловя риби и затова приклещих една лъвица.Още се грижи за прайда.
5
5
 
7
 
! Отговори
Женен за Риба преди 9 години
Нищо верно!
4
0
 
16
 
! Отговори
Рибар преди 9 години
Трябва да захранваш продължително време в големи количества с висококачествена захранка.Стръвта трябва да е добра.Шанса за улов е минимален.
3
4
 
4
 
! Отговори
lili преди 9 години
te sa 4arovni
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Рибите много се шлякат
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те са интересни.