Най-атрактивните стюардеси по света и у нас

Вижте кои са първенците сред компаниите
23 апр 2015 10:07, Теодора Драгоева
42
Най-атрактивните стюардеси по света и у нас
Снимка: Bulgaria Air

Българките са известни със своята красота и макар че рядко завоюват международни конкурси, едва ли има чужденец, който да не е останал впечатлен от начина, по който изглеждат дамите в родната ни България.

Ето защо не е учудващо, че българските стюардеси на Bulgaria Air се нареждат сред най-красивите в целия свят.

Разбира се, за една стюардеса е важен не само външният ѝ вид, но и нейната способност да се справя с работата си.

Оказва се, че на първо място по тези критерии се нареждат стюардесите на френската компания Air France. Те винаги изглеждат като модели и впечатляват със своя елегантен стил. До голяма степен това се дължи на факта, че униформата на френските стюардеси е създадена от известния дизайнер Кристиан Лакроа.

Стюардесите от Singapore Airlines са известни с бляскавия си имидж, който включва традиционно облекло, гостоприемство и отлично обслужване на борда.

Рускините също са прочути със своята уникална красота, ето защо за никого не е изненада, че стюардесите на Аэрофлот се отличават със своите стилни червени униформи, подчертани от техните шапки и шалове около врата.

Британските стюардеси от Virgin Atlantic пък могат да се похвалят с облекло, което е по идея на известната дизайнерка Вивиан Уестууд.

Кои стюардеси още се нареждат в списъка с най-атрактивната външност и добри маниери, може да проверите в галерията на Тialoto.bg, както и да разгледате снимки на всички най-красиви стюардеси в света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Гневен българинAko ima6 Sofia za kvartal na Varna, togava si prav .....zastoto az sym i syuchenik na vyprosnoto moniche , a ne sym jivql nikoga v Sofia
12
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българийо, майко мила!Ти раждаш и много, много по-хубави моми! Язък, че се отпускат след като се омъжат и след 30 г. 80% от жените вече мязат на занемарени тетки. Да не говорим, че някои още на 20 г. се правят на караконджоли от старание да са модерни.Но на Бог и природа не можем да се сърдим. Дал ни е много и качествено, а това, че ние сами се съсипваме, си е наш проблем!
11
2
 
10
 
! Отговори
Лош вълк преди 9 години
До 10: Красива стюардеса с 2 леви ръце, която не може да ти сервира кафе е за предпочитане пред красив пилот, който не може да приземи самальота ;-)
10
1
 
7
 
! Отговори
Към 10 преди 9 години
Къде видя снимки на "пазар на кожа"? Аз освен лица друго не виждам да има. А ако беше разгледала снимките внимателно щеше да видиш и така бленувания от теб мъж на снимката на Bulgaria Air. Но разбира се, важното е да покажеш че си еманципирана, не падаш по-долу от мъжете и че трябва да се чуе твоя глас? Стига вече с тези феминистки комплекси за малоценност...
9
4
 
3
 
! Отговори
=== преди 9 години
9, тук не иде реч за професионални качества и майсторлъшки умения, а за чист външен вид. Има лека разлика. Интересно защо, ако си мъж, врътваш темата от чисто визуална към друга свързана с профсионализъм? Чакам снимките със секси пилотите! Като ще гледат мъжете снимки на жени, аз, като жена, която също така оценява САМО И ЕДИНСТВЕНО кожените тела на мъжете, желая статия с пилоти. Като ще е на пазар на кожа, да бъде поне равностоен.
8
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За сметка на стюардесите, пилотите на ДжърмънУингс са най-рафинирани в блъскането на самолет в планински склон. Едва ли има чужденец, който да не се е развълнувал от професионализма и уменията на Лубиц.
7
8
 
9
 
! Отговори
Balakov преди 9 години
Tova koeto pishe v statijata e palni gluposti i ne e viarno.Nashite stjoardesi izglezdat kato mrasnici,s razdarpani kosi i razkopchani dekolteta.Tozi koito e pisal statijata javno ne e vizdal kak izglezdat stilnite stjoardesi po sveta.Moga da dam desetki primeri.
6
4
 
15
 
! Отговори
Зоолог преди 9 години
А на Луфтханза са сбабичосани, щото синдикатите ги защитават и не мож ги увОлни ако погрознеят и се набръчкат михихихихи.Нашите мацуранки са най-сладки.
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези от Хонконг с тези униформи приличат на екипаж на Пикар.
4
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига с тези легенди за най-красивите жени, всеки народ е с такова убеждение, особено комплексираните. Когато се пънем да доказваме, че българските деца са от най-умните, конкурсите и олимпиадите ни вършат работа, но на тези за красота сме ощетени от световната конспирация. 99 % се почелят от венецуелки и колумбийки.
3
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе, аз друго впечатление имам от руските стюардеси... имаше една 150 кг като ходеше клатеше самолета...ама сигурно и там има красиви момичета, обаче колкото пъти съм пътувала с Аерофлот, все са били от кашалот нагоре.
2
13
 
8
 
! Отговори
=== преди 9 години
Дайте малко секси пилоти! Стига с тези близначки с набухватели, актриси, ***, стюардеси, кофти булки, трътки и тем подобни!
1
3
 
9
 
! Отговори
Momo преди 9 години
И двете снимки от BulgariaAir са колажи.Разбирам леко да бутнат цветовете, но това са си направо колажи.