Любовта: Кога трябва да кажем "Край"?

Въпроси, които да си зададем преди всичко да свърши
44
Любовта: Кога трябва да кажем "Край"?
Снимка: Outnow.ch

Когато се намираме във връзка и настъпи моментът, в който се колебаем дали да сложим край на любовта или не, редно е да си зададем няколко въпроса. 

Раздялата е трудна и за двете страни. Решението да сложите край на връзката може да отнеме месеци. Необходимо е да се справите с чувството на вина, страх, тъга и т. н. 

Ето какво е добре да се попитате преди да кажете на половинката си "Край!". 

Удовлетворява ли ви сексуалният ви живот? 

Сексът е много важен елемент от отношенията. Особено в моменти на емоционално напрежение, той носи редица ползи, като спомага най-вече за облекчаване на напрежението, а също така формира и по-дълбока интимност между партньорите.

Имате ли радостни моменти заедно? 

Добрите взаимоотношения между двама души изискват добра комуникация, компромиси, доверие, но те също така трябва да имат здравословен баланс помежду си, да имат чести моменти на радост, забавление, да се смеят. Ако връзката ви е драматична, изморителна, не носи положителни емоции, по-голяма част от вашите взаимодействия са отрицателни, вероятно вече не сте един за друг.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: секслюбовромантика
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
мда преди 8 години
Усещането което получавам от това че съм Ви "разсмял" ме навежда на мисълта, че не смятате че това което казвам е истина. Не е било умишлено да пропусна тези два въпроса. Жена ми беше на 20 години когато се запознахме (аз на 24 ако и това има значение). Защо всъщност жена ми е с мен е по сложен въпрос. Надявам се да е заради това което писах досега (причината аз да съм с нея). Всеки ден може човек да открие нещо нова в човека до себе си, да бъде изненадан понякога дори очарован...
20
3
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
"- На колко години беше жената, когато започна връзката ви? - Защо всъщност жена ти е с теб, знаеш ли?"Умишлено ли не отговорихте, господине или не ви стигна мястото?
19
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
18, не сте ме "засегнал", разсмяхте ме.17, благодаря за отговорите. Достатъчно ми беше да разбера какво ви държи заедно. Успех!
18
0
 
5
 
! Отговори
мда преди 8 години
За момент помислих, че коментарите Ви са продиктувани от искрено желание за разговор. 13 годишнината си съм празнувал преди мнооого лета. Не разбирам с какво Ви засегнах. Нещата които написах са истина (или поне от моята гледна точка) Разбирам по думите Ви че сте дама и като представител на нежния пол си мислех, че ще проявите повече разбиране към думите ми.
17
0
 
9
 
! Отговори
мда преди 8 години
Явно можете да "каунтифицирате" всичко в една връзка затова ще Ви отговоря за даможе да завършите анализа си подобаващо:- Не съм спал с друга жена откакто съм с нея- Подозирам, че и тя не е (никой не можже да е 100% сигурен в нищо)- Нямаме още деца, надявам се скоро- Странен въпрос, не знам как да отговоря, но ако импровизирам - аз.- Казвал съм и ги защото смятам, че трябав да знае как се чувствам и тя ми ги е кзвала- Имаме 3 стаен в краен квартал. Инженер съм а тя има фирма... достатъчно
16
7
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
"Наборът се събуди един ден и после още един и още един и си в приказката!" - девизът на всяко 13 годишно момче, което иска да бъде Мъж, Бор, опа Поет или Моряк...опа и ловец си и рибар си! :D
15
6
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
13, ако не друго, поне ме развесели! :D Ура-Ура, Ора-ора, БорЪ-На боръ, наборът се събуди един ден и после още един и още един и си в приказката! :DDDD
14
7
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
Щот и аз мога да ги редя хубавите думички, ама като дойде време за отговори никой не отговаря. Приказки, приказки, приказки, приказки и кухи вътре. Хайде чакам да те видя ти от кой си!
13
0
 
9
 
! Отговори
мда преди 8 години
Искам да уточня нещо преди да си помислите, че говоря съвсем банални неща от "приказките"... Идилията е химера. Всекидневните грижи са налице и дразненето също, но... Когато погледнеш отвъд тях виждаш това което вече казах. Оженихме се на о-в Бора Бора без да казваме на никой преди години вече... След доста загуби, болка и сълзи знаехме, че все още искаме да сме заедно. Един ден се събудихме както казахте и после още един и така до ден днешен... Не се хваля а просто го пожелавам на всеки...
12
6
 
1
 
! Отговори
=== преди 8 години
9, ще позволиш ли да задам няколко въпроса:- Спал ли си с друга жена за тези 10 години?- Знаеш ли дали жена ти е спала с друг мъж през тези 10 години?- Имате ли деца? - Кой е повече мъж във връзката ви: ти или тя?- На колко години беше жената, когато започна връзката ви? - Защо всъщност жена ти е с теб, знаеш ли?- Тези думички, които ги пишеш тук, тя знае ли ги?- Самостоятелни ли сте? Сами ли живеете или някой ви носи?Това са от въпросите дето не се задават. Цъкаш зеленото и вярваш?!:D
11
7
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
9, извинявай, разбирам колко сериозен и искрен е коментара ти. Няма никаква идилия, всичко е реално и реално.Прати ми адрес да ти пратя подарък за ...13ти рожден ден. :DEй много се забавлявам с такива приказни герои!
10
6
 
1
 
! Отговори
=== преди 8 години
9, и една сутрин се събуди...:D
9
0
 
16
 
! Отговори
mda преди 8 години
Жената с която съм е тази с която искам да бъда. Прави ме щастлив, кара ме да искам да е щастлива до мен. Усещането е невероятно. Силата която получавам докато съм с нея ми помага да се изправя срещу проблеми, които биха ме повалили. Вече 10 години се чувствам така и не искам да се променя. Смяли сме се на много неща и сме плакали на още толкова. Търсили намирали сме утеха един в друг в тежки моменти. Представяме си как го правим и на 90години. КРАЙ може да поиска човек който не се чувтсва така.
8
6
 
2
 
! Отговори
=== преди 8 години
Практически въпроси, които НЕ трябва да задавате:- въпроси свързани с пари- въпроси свързани с бивши - въпроси свързани с родители- въпроси свързани с обещания- въпроси свързани със съвместни...каквото и да е съвместно, което НЕ доставя удоволствие и носи безгрижност на отсрещния - ТЕЗИ въпроси са абсолютно забранени!- въпроси свързани с изневяра- въпроси свързани с ремонти- въпроси за задължения към деца- въпроси за сексуална ориентацияРазрешени са въпроси за съвместни удоволствия.
7
6
 
3
 
! Отговори
=== преди 8 години
Точно заради това, тези, които искат да имат щастливи връзки трябва да спазват едно единствено правило: не задавайте важни за вас въпроси. Вероятността да си останете балък и да ви баламосват мнооооого дълго време, даже ВЕЧНО, е много по-голяма отколкото, ако питате. Няма нужда. Въпросите трябва да са от три вида: банални, не внасящи вина, не очакващи поемане на каквато и да е отговорност. Вицове и смешни най-вървят при вечните повърхностни връзки. Те са най-добрите!
6
0
 
9
 
! Отговори
Несъвместимост преди 8 години
Когато нямате сериозни съвместни планове за бъдещето и когато вниманието на поне един от двамата е насочено предимно извън връзката, менталният край е вече настъпил.
5
2
 
5
 
! Отговори
=== преди 8 години
4, като зададеш три пъти, в различно време, в различно душевно състояние (твое и на мъжа), изчаквайки търпеливо определен времеви период(месеци), когато зададеш един и същ въпрос и отговор не последва.Точно тогава си тръгваш.Въпросът може да бъде от всякакво естество, което за теб има огромно значение (и недвусмислено си обяснил, че въпросът е изключително важен), а липсата на отговор ясно доказва, че нито ти, нито въпросът, нито отговорът имат каквото и да е значение за отсрещния.Това е.
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
=== да каже.
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Край"всеки може да сложи. Кажете кога почваме :))
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЛЮБОВТА,,, Хубаво чуство , и ще си остане такова ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО КОЕТО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ Е ... ПОДПИС В СЪВЕТА ДА СЕ ЖИВЕЕ НА СЕМЕИНИ НАЧАЛА ,, ЧЕ РАЗВОДИТЕ СКЪПИ