Тест: Какво ви очаква в любовта?

Много точен тест!
7
Тест: Какво ви очаква в любовта?
Снимка: freeimages.com

Всеки иска да изживее голяма и страстна любов. Когато срещаме нов партньор, начинът по който изживяваме връзката си се различава от предишната. Ако сега се намирате във връзка или търсите своята сродна душа, решете теста и вижте каква любов ви очаква. 

Резултатите ще ви изненадат, защото са много точни. Не забравяйте да си вземете лист и химикалка. Тестът е кратък, но забавен. 

1. Представете си, че сте тръгнали към дома на вашата любима половинка. Пред вас се разкриват два пътя, по които може да тръгнете. Единият път е пряк, но твърде скучен. Другият е по-дълъг, но за сметка на това по-интересен и вълнуващ. Кой ще изберете? 

2. Докато вървите по пътя виждате розови храсти. Единият е от червени рози, а другият от бели. Направете красив букет за него/нея. Кои рози ще изберете, а може би ще има и от двата цвята? 

3. Вече сте стигнали до дома на половинката си. Позвънявате, а на вратата ви посреща член на семейството. Какво ще направите? Ще помолите да извикат любимия/любимата или ще влезете в дома, за да го откриете сами? 

4. А сега си представете, че отивате към неговата / нейната стая, но там няма никого. Къде ще оставите букета с цветя, на леглото или до прозореца? 

5. Вечер е, вие спите под един покрив, но в различни стаи. На сутринта, когато се събудите отивате до неговата/ нейната стая. Дали той/тя ще бъде буден/будна или все още ще спи? 

6. Поемайки отново към вашия дом, по кой от двата пътя ще тръгнете?

Резултатите от теста може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
valia преди 8 години
Golqmo otkritie , tozi test predi 16 godini go popalvaxme v leksikonite si .
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Глупости на търкалета!
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Михаела, слез на Земята