Знаци, че не й обръщате достатъчно внимание

И ще си имате сериозни проблеми
17 май 2015 18:43, Мария Дуковска
20
Знаци, че не й обръщате достатъчно внимание
Снимка: Outnow.ch

Когато една неангажираща връзка прерасне в истински пълноценни взаимоотношения, това е най-хубавото нещо, което може да се случи на двама влюбени. Ако създадете семейство пък, това е най-голямата радост, която може да сполети човек.

Топлотата на семейното огнище, децата, уютът – всичко е прекрасно, докато рутината на ежедневието не започне да ви отдалечава един от друг.

Майките обикновено са изцяло отдадени на децата, главите им са заети с въртенето на домакинството, а на всичкото отгоре и професионалните задължения вървят успоредно с всичко останало.

В един момент много семейни двойки се оказват в задънена улица. Съпругът ви може да се чувства влюбен във вас като в самото начало на приказката ви, но вие да не забелязвате на колко заден план всъщност сте го поставили.
Експертите разкриват най-общоважащите признаци на неглижиране на интимните отношения между съпрузите. Те дават също и рецептите, с които да поправите пукнатините.

1. За последен път правихте секс... миналия месец?

Един от признаците, че пренебрегвате интимната връзка със съпруга си е липсата на сексуално желание. Още по-лошо е ако изобщо не можете да се сетите кога последно сте правили секс, дори това да не е било чак толкова отдавна.

Фактът, че не можете да си спомните говори, че сексът не ви липсва, не сте броили дните без ласки. Съзнанието ви просто е заето от съвсем различни грижи – работата, децата, дома.

Как да се поправите?

Постарайте се да му напомняте по всякакъв начин, че той е секси за вас – така, както сте го правели, когато сте излизали като гаджета. Когато осъзнаете грешката, която правите с връзката си (защото липсата на интимност си е грешка спрямо половинката и отношенията), се постарайте да отделяте поне един ден в седмицата за нежност между чаршафите.

2. Ставате раздразнителни и отегчени, когато той поиска да сподели как е минал денят му.

Жените често се дразнят от нещата, които вълнуват мъжете. Нормално е, интересите ни са различни в много отношения. Като добра съпруга знаете ли кога е финалът на футболното първенство? Или пък кога за последно сте изслушвали съпруга си с интерес, когато ви разказва въодушевено за хобитата си?

Повечето жени не обичат да слушат за спорт, риболов, надпиване с бира или други мъжки теми. Това обаче увеличава дистанцията между партньорите с времето.

Същото се отнася и за мъжете, които не обичат да слушат за съвети за красота, шопинг, рецепти и пазаруване. Експертите са единодушни – уважавайте интересите на половинката си, ако искате връзката или бракът ви да просъществуват!

Останалите признаци може да откриете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
8
 
32
 
! Отговори
Различни са нуждите преди 8 години
от секс при различните хора. Това не бива да се пренебрегва - след като е създадено семейство и има деца, всеки трябва да се съобразява с нуждите на другия. А да не забравяме, че това е свързано и с обичта, и с уважението.Не му обръщаш внимание, защото и ти си изнервена от служебни неприятности.Не те пита за нищо?Ами сигурно си е направил извода, че понякога, искайки от него да постигне най-доброто, му даваш грешни съвети, от които и той, и семейството губи.Забравяш дати? Случва се всекиму
4
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е тя да не е куче, че да я разхождам и да и обръщам внимание постоянно?
3
9
 
38
 
! Отговори
Цветанка преди 8 години
....Ами чеше се и там където не я сърби...
2
8
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1.обръщаш много внимание - лепка си и - ще се пусне на за тръпка на който може, само да знае че няма да я хванеш.2. не и обръщаш внимание - не я оценяваш- последствията от вариант 1, но с друго оправдание
1
13
 
49
 
! Отговори
444 преди 8 години
На българската кифла вниманието и струва хиляди...на час