Любовен хороскоп за 1 - 7 юни 2015

Очаква ви нова любов и много романтика
0
Любовен хороскоп за 1 - 7 юни 2015
Снимка: freeimages.com

Юни започва вълнуващо в сектора на любовта. Благодарение на Венера, голяма част от представителите на зодиакалните знаци ще имат възможността да преоткрият любовта. Вижте какво ви очаква. 

Овен 

През първата седмица на юни Венера ще окаже силно влияние върху любовния живот на Овните. Започва период, в който тези от вас, които търсят половинка ще бъдат покорени от някой специален, а вече обвързаните ще затвърдят страстта във връзката си. До 18 юли се възползвайте от благоприятното разположение на планетите и поканете романтиката и любовта в живота ви. 

Телец 

Самотните Телци също могат да очакват нова любов на хоризонта. Венера ще навлезе в сектора на семейството. Това означава, че има потенциал скорошните връзки да се развият в нещо трайно и красиво. 

Близнаци 

Силно емоционално привличане ще усетят родените под знака на Близнаци. Сега е моментът да се докоснете с любимия човек на едно друго ниво, да споделяте повече за вашите чувства и желания. Тези от вас, които все още търсят любовта, нека бъдат търпеливи и да не насилват събитията.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари