Каква личност сте според датата на раждане? (част първа)

Датата на раждане оказва голямо влияние върху нашата съдба и личностни характеристики
13 юни 2015 20:52, Михаела Лазарова
3
Каква личност сте според датата на раждане?  (част първа)
Снимка: photl.com

Датата на раждане оказва голямо влияние върху нашата съдба и личностни характеристики. В следващите редове може да проследите какво показва вашата дата на раждане, ако сте родени от първо до десето число. Очаквайте характеристиките и на останалите дати. 

Ако сте родени в първия ден на месеца – Политикът 

Пътят, който сте извървели до момента, трябва да ви е показал, че имате голям потенциал за лидерство. Вие сте мислители, добри комуникатори и оратори. Когато говорите, сте повече от блестящи, а често в речите си включвате и собствените ви емоции. Въпреки твърдата външна обвивка на моменти сте прекалено уязвими. 

Ако сте родени на 2-ри – Тревожни 

Вие сте топла и чувствителна личност, която кипи от енергия. Лесно създавате социални контакти и хората ви харесват. Недостатък, който трябва да се опитате да промените, е вашата прекалена загриженост и тревожност. Обърнете повече внимание на себе си и се опитайте да намалите нивата на стрес. 

Ако сте родени на 3-ти – Пеперуда 

Вие сте адаптивна и гъвкава личност, но на моменти твърде отстъпчива. Сладкодумни сте, имате творчески дух, въпреки че често не завършвате започнатото. Чувствителни и лесно раними сте, особено в любовта.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
7
 
! Отговори
Фен преди 8 години
Еее, несериозна тема! Трябваше да е: "Какъв секс обичате според датата на раждане? (част петдесет и трета)
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еееее, паднах от смях.Бързо се разочаровах от две гаджета с рождени дати през октомври - на 2-и и на 6-и. Приличаха си по характер. И двамата бяха грижовни само по отношение на собствените си интереси и проявяваха тревожност изключително рядко - когато ги обземаше съмнение, че дори и най-дребният им интерес може да се окаже накърнен. Чуждият интерес, достойнство и дори елементарна безопасност им бяха абсолютно безразлични.