Най-често срещаните типове мъже в бара

Най-лошият вариант: Флирт с мъж, който ви напомня колко струват коктейлите ви
10
Най-често срещаните типове мъже в бара
Снимка: Reuters

Излизането на бар с момичета винаги е забавно и изпълнено със спомени. Но откриването на партньор в бара невинаги е лесно. Там винаги има няколко типа мъже, които не са подходящи за сериозна връзка, но без които нощният живот не би бил същият.

Г-н Богаташ

Този тип мъж има добра външност и винаги се стреми да докаже своето материално състояние. Той няма проблем да почерпи вас и приятелките ви, стига да ви хареса. Понякога жестът с коктейлите е само, за да демонстрира внимание, а понякога коктейлите завършват и с хубав секс. Също така той е от този тип богати мъже, които в края на нощта при получаването на сметката в бара няма как да не я снима, защото трябва да се похвали в социалните мрежи.

Г-н Барман

Барманът, разбира се! Във всеки бар има поне по един изключително привлекателен барман, който не само прави невероятни коктейли, но докато ви ги сервира, ви гледа така, че оставате без дъх. След това се отмества с мръснишка усмивка на лицето и ви оставя да бленувате по него цяла вечер.

Г-н Социални мрежи

Обича да се забавлява и не пропуска уикендите, в които може да направи това най-добре в откритите летни барове. Винаги се движи с голяма компания. Освен че танцува и се забавлява, той не пропуска да се чекне от всеки бар, който посети. Селфи снимките и снимките с красиви и непознати момичета задължително се споделят на мига в социалните мрежи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
xexexe преди 8 години
"Седя на бара -пия лимонада....". Много яка песничка беше на времето
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още същата вечер, в бар, квартална кръчма, кафене или на купон у приятел, *** се оглежда за най-хубавото момиче, дошло без кавалер и повтаря същия сценарий.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** е до такава степен безочлив, че след една така прекарана вечер пак ще потърси тази девойка, ако я е харесал. Предвидливо си е записал номера на телефона й още в заведението.Ако тя откаже да излезе с него, няма да се развълнува особено, нито ще направи анализ на собственото си поведение. Нали маминка му е казала да си гледа винаги интереса?И още същатавечер, къдетои да отиде - на бар, на купон у приятел, в кварталната кръчма или
4
4
 
3
 
! Отговори
Продължение на 6 преди 8 години
Мотае се,докато тя извади портмонето си и изчаква да види дали момичето ще плати цялата сметка или поне половината - нищо, че тя е консумирала по-малко от него.После прави всичко възможно, за да я отдели от компанията й -"Хайде да се разходим, после ще те изпратя".Докато я "разхожда",основната му грижа е да разбере дали е склонна за секс още тази нощ.Усети ли, че няма да го огрее,още на първото кръстовище казва"Е, аз съм натам,лека нощ!"Няма значение,че я е отдалечил много и наблизо няма такси
3
4
 
4
 
! Отговори
Пак преводна статия преди 8 години
У нас най-разпространен тип е свалячът, научен от майка си, че той е центърът на света и всичко трябва да се върти около неговите интереси.Щом забележи в заведението хубава жена, непридружена от мъж, той бързо се присламчва към компанията, ако са само жени. Ако компанията е смесена, но набелязаната хубавица не е с кавалер, ще я покани веднага на танц. Прави всичко възможно той да стане кавалерът й за вечерта. Щом се стигне доплащане на сметката, дипломатично се мотае /Продължение/
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
добре, че я прочетох тази статия...
1
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да търсите мъж за връзка в бара... Колко умно...