Влюбени сте в Рак? Ето какво трябва да знаете

8 важни неща за представителите на този зодиакален знак
13 юли 2015 21:04, Теодора Драгоева
7
Влюбени сте в Рак? Ето какво трябва да знаете
Лив Тайлър е родена на 1 юли; Снимка: Givenchy

Хората от зодия Рак са известни със своята чувствителност и грижовност. Но това, което те наистина представляват като любовници и партньори, не се изчерпва с това описание. Те са задълбочени в любовта и имат нужда от партньор, който може да им даде това, от което имат нужда. Някой, който да разбира техните вътрешни страхове и копнежи.

А ето и какво трябва да знаете още за представителите на този слънчев знак:

1. Ракът се нуждае от комфорт
Раците се управляват от Луната и техният свят наистина е оцветен от емоции. Те са чувствителни, мрачни и лесно раними. Те се нуждаят от партньор, който ще ги обгръща с одеялото на сигурността и комфорта.

2. Той има нужда от честен човек до себе си
Ако обичате човек от тази зодия, имайте предвид, че той ще има нужда от вниманието ви и ще го изисква. Освен това той няма да се примири с манипулативни отношения и игрички в любовта.

3. Той показва любовта си ясно

Ракът е кардинален знак, ориентиран към действие. Тоест, вашият любим, ще ви показва любовта си явно. Когато сте болни, той ще се грижи за вас; когато сте уморени, той ще ви глези, когато сте разстроени, той ще се опита да ви развесели или да реши проблема ви. Той ще ви оказва и емоционална, и физическа подкрепа.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
До 3 преди 8 години
И козирожките, и скорпионките са твърде всеотдайни в любовта и създават добри семейства.Предани са като съпруги, добри и като любовници. Ако ти си патил от такива, може би си попаднал на изключения.
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не търпели манипулативни игри в любовта, ама те самите си ги практикуват на воля. Като всички водни знаци - и Риби и Скорпита.
3
1
 
13
 
! Отговори
до долните 2-ма преди 8 години
бе то добре, че не ви е срещала коза или скорпи, че тогава да видите кон боб яде ли...
2
19
 
6
 
! Отговори
Влюбени сте в Рак? преди 8 години
Ето какво трябва да знаете - бягайте докато е време.
1
18
 
6
 
! Отговори
Не знам какви са преди 8 години
"раците" в любовта, но имам представа какво е да има "Рак" сред колегите ти.При нас имаше една такава - класически пример за човек, по чийто адрес може да се каже, че вечно "гледа в паницата на другите". Беше мързелива, завистлива, подла, страхлива, но ловка манипулаторка и интригантка. Показваше тези свои качества в отношенията си дори с тези, които й бяха приятелки и на които дължеше услуги.Научихме, че е такава и в отношенията си спрямо хората от нейното семейство.Слава Богу, пенсионира се.