Отличителните характеристики на жената Риби

Какво е нейното отношение към различните аспекти на живота
15 юли 2015 19:10, Теодора Драгоева
8
Отличителните характеристики на жената Риби
Риана; Снимка: Harper’s Bazaar

За жената Риби може да се каже, че е донякъде мистериозна и човек трудно може да разгадае какво се крие зад нейните очи. Освен това тя е чувствена и романтична. Ето защо не се изненадвайте, ако разберете, че дълбоко в нея се крият бушуващи емоции.

Дамите от тази зодия са още любопитни, мечтателки и често вълнуващи се от духовни теми. Те се вслушват в своята интуиция, както и отдават голямо значение на емоциите си. За родените под знака Риби жени също така е важно да знаят смисъла на отношенията си с другите хора. Обикновено те са отзивчиви както към приятелите си, така и към непознати.

Жената Риби и приятелството:
Макар понякога да изглежда, че тя живее в собствен свят, не се заблуждавайте – това е една от най-грижовните приятелки, които може да имате. Управлявани от водата, Рибите често „преливат“ и имат излишък от съпричастност и емоции, които да споделят с вас. Те са интуитивни и винаги ще бъдат рамото, на което може да поплачете в трудни моменти.

Въпреки че жената Риби като цяло не е лидер, тя притежава силен, но сдържан характер и често влиза в ролята на арбитър, когато става въпрос за приятелски спорове. Дамите, родени с този зодиакален знак, са отстъпчиви и безкористни – качества, които ги сприятеляват с много и различни хора. Ако жена Риби ви избягва, не го приемайте лично – понякога тя просто има нужда от време, което да прекара сама със себе си.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
9
 
33
 
! Отговори
патил преди 8 години
Уф, една риба съм плющял...Ама по материалистичен човек от нея не съм срещал.Нищо духовно, само егоизъм.Може би защото беше от село, учила в Плевен...знаете там момичетата кво учат.