Вижте коя Дисни принцеса отговаря на вашия зодиакален знак

Коя анимационна героиня сте според зодията си?
Обновена: 16 юли 2015 19:45 | 16 юли 2015 19:44, Теодора Драгоева
3
Вижте коя Дисни принцеса отговаря на вашия зодиакален знак
Снимка: Disney

Всяко момиче се чувства свързано с една или друга от принцесите на Дисни по един по-тесен начин. Ако се замислите, ще видите, че сте по-голям фен на една определена анимационна героиня и че тя ви е най-любима сред всичките принцеси.

Може би причината е, че вие самата имате сходни качества в характера си на нейните. А може би това е базирано на вашата зодия.

Вижте коя Дисни принцеса сте според вашата зодия:
1. Водолей (20 януари – 18 февруари) – вие сте принцеса Анна
Родените под знака на Водолея са уникални и иновативни личности. Вие сте независима и обичате да се борите за важни каузи. Подобно на Анна от „Замръзналото кралство“ вие сте едновременно темпераментна, чувствителна, енергична и срамежлива. За вас светът е интересен и пълен с възможности. Вие не обичате ограниченията и спънките по пътя си. Освен това се обграждате от верни приятели.

2. Риби (19 февруари – 20 март) – вие сте Покахонтас
Всички Риби имат дълбока връзка с другите същества. Те са интуитивни и мъдри натури, които имат широк кръгозор. Подобно на Покахонтас вие сте безкористна и нетърпелива да подадете ръка за помощ на другите, без да очаквате нещо в замяна. Вие сте артистична, съпричастна, грижовна и романтична.

3. Овен (21 март – 19 април) – вие сте принцеса Джазмин
Овенът е огнен знак, а вие като Джазмин (любимата на Аладин) сте смела, страстна, динамична и енергична. Вие сте решителна и силна натура, но понякога сте конфликтна и действате твърде прибързано. Вие не се страхувате да поемате рискове. Освен това сте закачлива, забавна и обичате конкуренцията, защото тя ви мотивира.

4. Телец (20 април – 20 май) – вие сте Рапунцел
Телците обичат красотата и удоволствията. Подобно на Рапунцел вие сте много общителна, но понякога сте повърхностна и твърде доверчива. Вие сте много надежден и упорит човек. Освен това сте загрижена за хората, които обичате. Имате чувство за хумор и сте романтична по душа.

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой *** гений го измисли това?