Любовни филми за разбити сърца

Ако се намирате в любовна драма, ето няколко подходящи филма за вашите самотни вечери.
19 юли 2015 10:44, Михаела Лазарова
5
Любовни филми за разбити сърца
Снимка: Outnow.ch

Любовните връзки, в които ние сме потърпевшата страна, завършват сърцераздирателно за нас. Обикновено се затваряме у дома за седмици наред, отиваме на работа без да знаем кой ден е, слушаме отново и отново „нашата песен“.

Към всичко това не бива да забравяме и романтичните любовни филми, напоени с още доза драма. Не, не сме мазохисти, защото ги гледаме. Всъщност след раздяла те имат терапевтичен ефект, колкото и да не ви се вярва. Ако се намирате в любовна драма, ето няколко подходящи филма за вашите самотни вечери.

„The Help“

Една лента, която ще ви напомни, че вие сте значими дами. Героинята на Ема Уотсън е млада жена, която поставя своите собствени желания пред тези на един мъж. Желания, с които определя пътя в живота си.

„The First Wives Club“

Един филм с голяма доза хумор, отново напомнящ за силата на жените. Най-добрият лек срещу самотата в любовта е женската компания. Три дами, които съдбата събира отново след години, за да си помогнат една на друга и да вземат заслуженото от бившите си половинки.

„Closer“

Четирима души изправени пред сложни романтични взаимоотношения помежду си. Ревност, любов, обсебване, страст, всичко заема централно място и умело показва различните аспекти на мотивацията на всеки герой и личността му. Един филм, в който може би разпознаете някои от бившите ви връзки.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
6
 
! Отговори
Не се затваряй уДома преди 8 години
Облечи се хубаво, усмихни се и *** там, където са събират хора, за да се веселят. Излезте заедно с някоя приятелка, която в момента е необвързана. Или покани на купон бившите си съученици - някои от тях ще дойдат заедно със свои братовчеди, колеги или нови познати.Така, бързо ще намериш нови ухажори, това ще повдигне самочувствието ти.Онзи, който те е зарязал,просто не те заслужава.Не те е оценил или пък търси жена, съвсем различна от теб. Има ли смисъл да страдаш?Връзката е била "губи време"