Какви качества притежава добрият мъж?

Той не е мираж и съществува, търсете го!
24 юли 2015 20:23, Мария Дуковска
31
Какви качества притежава добрият мъж?
Снимка: Outnow.ch

Всяка жена заслужава да обича и да бъде обичана. Но огромен брой жени се примиряват с лоша връзка, защото смятат, че не заслужават повече. Други пък смятат, че принцът от приказките не съществува и се задоволяват с... каквото и да е.

Момичета, всяка една от вас заслужава най-доброто и трябва да го търси! Животът е прекалено кратък, за да бъде изживян като кошмар.

Вярно е, че добрите мъже все по-често са рядкост, но това не трябва да отрязва крилата на мечтата ви за хармонична връзка.

Ще се опитаме да очертаем чертите на един истински добър мъж.

Добрият мъж никога няма да ви подбере по външен вид

Много, страшно много жени, са свикнали с мисълта, че грозните, дебелите, ниските или пък твърде високите жени (както и още редица критерии за красота) излизат извън полезрението на мъжете.

Това схващане се налага все повече в „модерното“ ни общество, което измества фокуса от ценностите към „идеалната обвивка“, която в същината си е куха.

Затова, дами, отмествайте погледа си от мъж, който критикува външния ви вид или подчертава, че търси идеалната жена според „идеалните мерки“. Този мъж не ви заслужава!

Добрият мъж никога не избягва неудобните разговори

Независимо дали става дума за разговор относно семейството ви, финансовото ви състояние или отношенията между вас, добрият мъж винаги ще е готов да ви изслуша. Не се заблуждавайте, че такива мъже не съществуват.

Поставянето на половината от човечеството под общ знаменател е голяма грешка. Запомнете – не всички мъже са еднакви!

Какви са останалите качества, вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
до 29 преди 8 години
Да, щот иначе почвам да го разбирам, че на него му е добре, когато на мен ми е зле, а такива неандерталци не се търпят и смятам никой няма нужда от тях.
12
0
 
3
 
! Отговори
- преди 8 години
Добрият мъж има едно единствено качество: кара те да се чувстваш добре.Всичко друго е леш.
11
3
 
8
 
! Отговори
без заблуда преди 8 години
Първо качество има много пари.Второ качество има много пари.Трето качество има много пари.
10
7
 
3
 
! Отговори
Рали1 преди 8 години
До до Рали15Бащата и майката възпитават,но определящо е поведението на майката.Снахата и свекървата не се понасят,но какъв живот ще има младата жена дори с идеален мъж,който е зависим включително и финансово от майка си?На достатъчна възраст съм,за да познавам и по-стари и по-млади мамини синчета стъжнили живота на половинките си и стигнали до раздяла,въпреки привлекателния вид и на пръв поглед добро държание.Под"добър мъж"в никакъв случай не разбирам малодушен послушко.
9
8
 
4
 
! Отговори
до 16 преди 8 години
Ша ми дойде някой, който ще ме задушава с присъствието си и ще души навсякъде където ходя, ама що не ходи да копа в градината! Не може да си уверена в себе си жена и да си щастлива и да ти харесва, че някакво подобие на мъж ти е нон стоп по петите. Квачки утрепани! Не мога да ги трая такива, нищо, че съм жена. Понякога ги съжалявам - или нямат избор и са си го осиновили плужека или просто го мразят тихо, тихо и не си признават неприязанта си към безподобието мъжово до тях.
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-важното е да не е досаден и обсебващ, но на повечето жени това им харесва. Не мога да разбера защо :)
7
11
 
6
 
! Отговори
Рали1 преди 8 години
До Анонимен 13,Докладът е на Евростат.За съжаление повечето мъже са плътно до полата на мама,в нейната къща и по финансови причини.Харесването между снаха и свекърва не е задължително.Доста такива мъже на възраст 45-50 познавам,които за всичко обвиняват бившата си половинка.Без да потърсят и своята вина.Майката е тази,която е родила и трябва да възпитава любовта,уважението и отговорността в бъдещия живот на момчето.Отглеждайте с любов,за да раздават и децата ви след време на своите деца!
6
4
 
12
 
! Отговори
до 9 преди 8 години
:DЖената прави мъжа, ама нанайнци!Да не съм майка му, да не е на 7 години, че да го възпитавам! Значи, аз не съм в детската градина, че да ГО ПРАВЯ нещо този мъж.Или е дорасъл за мен или да ходи да го отглежда някоя друга.По същата логика да напиша, че Мъжът прави Жената! Дрън дрън! Една Жена и един Мъж са направени. Да не ми е домашен любимец, че да го тренирам! Ай сиктир от тарикати и повлекани безотговорни!
5
10
 
5
 
! Отговори
Рали1 преди 8 години
До 9,Коя жена обаче?"БГ мъжът живее при мама до 31 години.Другата особеност на българските младежи е, че трудно преминават от ученето към работата."-3.05.2015 МониторНе всички мъже са еднакви-вярно е.Момичета,всяка от вас заслужава любов и уважение.Но преди да се хвърлите на врата на идеалния и единствен мъж и да провалите бъдещето си, запознайте се с майка му.
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
партньор трябва да избирате с акъл и сърце ... само с акъл или само със сърце не става.
3
2
 
15
 
! Отговори
Терминал 5 преди 8 години
Докато жените си избират мъже по телосложение докато са между 18-25, а след това по пари и кола - току виж са чукнали 35 и после немогат да си намерят ни мъж ни работа и оле мале каква стана тя. И мъже има такива затова без общ знаменател. Ако си мислите, че сте били с някой/някоя 2-3 месеца и я/го познавате грешка. После на приятелите си той такъв. За всеки влак си има пътници :)
2
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добрия мъж ще бъде с вас дори да сте грозна, дебела, неудачна истеричка ? ... такъв мъж не съществува извън сапунените сериали.
1
4
 
21
 
! Отговори
неДобрият мъж преди 8 години
Много хубаво говорите за мъжете, но да ви попитам аз - къде са добрите жени? Всеки намира това, което заслужава.