Кой тип е вашият мъж: Звярът или играчът Аладин?

Какъв мъж си търсите според това кой принц на Дисни харесвате
30 юли 2015 20:45, Теодора Драгоева
4
Кой тип е вашият мъж: Звярът или играчът Аладин?
Снимка: Disney

Всяко малко момиче обожава да слуша приказки за принцеси и принцове и да гледа филмите на Дисни, със същите познати персонажи.

В същото време всяко момиче си има, както любима принцеса, с която се идентифицира, така и любим принц, по който проектира отношението си към мъжете.

В зависимост от това за кой принц сте жадува като малка, можем да заключим какъв е вашия типаж за идеален мъж.
Независимо дали става дума богатство, сила, добър външен вид или горещ темперамент, вие най-вероятно сте била привлечена от едни и същи вид мъжки характеристики.

Ето и какво показва вкуса ви към принцовете на Дисни за това какъв мъж си търсите в живота:

Очарователният принц на Пепеляшка

Ако харесвате този принц, вие сте привлечена от добрите момчета, които вървят нагоре и напред в живота. Вие обичате да бъдете преследвана и ухажвана. Вашият идеален тип е свестен мъж от здраво семейство, който да има и пари в банката. Освен това искате той да няма нищо против вашият по-скромен произход и да е готов да реши всичките ви проблеми.

Аладин - принцът на принцеса Жасмин

Ако Аладин ви допада най-много, значи харесвате лошите момчета, които си изкарват парите по не съвсем честен начин. За вас е по-важно, когато поискате любимият ви да може да ви осигури "летящо килимче", палат и да ви отведе, до която точка на света решите. Харесвате интригуващи, самостоятелни мъже с чувство за хумор, които имат късмет в живота.

Принц Филип на Спящата красавица Аврора

Ако този принц ви е любим, значи без да осъзнавате, търсите мъж с нежна душа, който да обича природата и да има добър външен вид. Това е мъж, който броди из горите и е готов да се сражава с всякакви измислени дракони и магьосници. Тоест, вашият идеален мъж трябва да има доста развинтено въображение, но пък да държи само на вас и вие да сте основен приоритет в живота му.

Още по темата четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Аладинпринцтип мъж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
3
 
! Отговори
СЕКСИСТА преди 8 години
Всички жени са ***! А "Принцът"е без значение!