Страст? Какво искат още мъжете в секса?

Погалете егото му, дайте му исканата гледка
38
Страст? Какво искат още мъжете в секса?
Снимка: freeimages.com

Мъжете не обичат да говорят за чувствата си. Когато става въпрос за секс, те нямат задръжки.
Представителите на силния пол харесват мръсните приказки в леглото, както и доминиращите партньорки. Но има още няколко неща, които биха искали по-често да им се случват в спалнята. Вижте кои.

Погалете егото му

Галете всяка част от неговото тяло, но не забравяйте и за мъжкото его. Мъжете харесват, когато партньорката им ги кара да се чувстват невероятни в леглото.

Комплиментите, които ще му отправите за това как се представя в леглото или за неговите физически данни, често биха могли да донесат повече удоволствие от самия секс.

Дайте му гледка

Мъжете обичат да гледат, особено когато им правите орална любов. Чувстват се властни. Ето защо, когато слезете там,  долу, приберете косите си и му дайте онази гледка, за която мечтае.

Изненадайте го

Обичате ли приятните изненади в секса? Същото важи и за партньора ви. Направете нещо лудо, разтърсващо, неочаквано и възбуждащо за него. Осъществете някои негова сексуална фантазия (само ако допада и на вас). Бъдете секси и непредсказуема.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
0
 
! Отговори
haha преди 8 години
Прочетох всичкото коментар и....и се напиках от смях...направо паднах под масата...муахахахахахахахахахааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бре, как са ги възпитали майките им! Да имат много високи изиксквания спрямо жените!Но ако жената прояви претенции, значи е проста кифла, надувка без покритие, алчна к/ва и т.н.Има една много хубава българска пословица - "Пикай, па се огледай!" Отнася се за претенциозните мухльовци, които не се сещат първо да преценят себе си, а след това, с оглед на обективната си самопреценка, да си потърсят подходяща половинка.Тази пословица се отнася и до бъдещите свекърви,които подучват мамините синчета
11
2
 
3
 
! Отговори
до 27 преди 8 години
какво прощаваш няма значение -бъди долен *вар ходещ с всяка фуста и арзчитай ''женати да ти е вярна '':))) научи се и какво не прощават жените .Вживота няма машина ,като кафе автомат ,в която пускаш жетони ив зависимост от настроението ти -ти падат жени каквито искаш на момента -я ''***'' я добричка женичка'' я глезена мутреса '' я нещо за лятото'' ;)... каквото вършиш -после ти се връща ,карма .Ак осе държиш зле с жена си -ок,но после винаги идва следващата -която ти :))
10
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да не чуват "Не там" :)
9
2
 
4
 
! Отговори
optimist do 14 преди 8 години
Angelin,dobar komentar,kazan to4no I qsno,pozdravleniq
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига с това искане. Трябва да се научат да дават. А след това и ще получат. Но българите са бай ***.
7
2
 
12
 
! Отговори
Ангелин преди 8 години
Един мъж може да бъде джентълмен само с една жена, която може да бъде дама... в този ред на мисли, аз като мъж ще ви кажа какво ме привлича в жената - отношението към себе си и цената си, да знае какво търси и какво иска, и не на последно място, да бъде жена в истинският смисъл на думата.
6
2
 
15
 
! Отговори
10 преди 8 години
Ако изпълни една жена всички изисквания от статията,считайте,че тя няма да може да се отърве от него! Ако е омъжена,ще бере големи ядове!!
5
6
 
14
 
! Отговори
Burg преди 8 години
Мъжете сме семпли същества и общо взето искаме една жена да може да прави добре само 70 неща:69 и мусака. Всичко друго се нарежда от самосебе си, драга ми Михаела...
4
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като сибсеноженил за ку*ва има лесно самоубий се така ще орървеш себе си от агонията и всички от себе си.А и никой няма да пита за теб.
3
12
 
12
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Като приключиш да се правиш на порноактриса да проявиш разумна самоинициатива в рамките на умствения ти багаж и да донесеш една биричка от хладилника без подканяне....Прави невероятно добро впечатление и увеличава шанса на дамата да не е просто за една нощ....
2
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Затова ли до всеки успял мъж или удачен мъж стои по една истинска жена? Преди брака е бил неудачник,след брак започва да му върви във всичко.Гледаш го с тази жена нищо,утре е с друга и нещо повече от преди.Жената определя житието и битието на един мъж.С една жена може си провал ,а друга да се удариш в тавана.Един мъж може да докара жената до просешка тояга друг,да цъфти и прецъфтява.Когато мъжа и жената си станат самодостатъчни всичко е ок.Една жена е възможо да те провали,друга да те вдигне!
1
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Комплексарят си е комплексар. Как да се почувства значим? Ами като подценява и обругава останалите хора, особено пък ако "гроздето е кисело".