Най-големият мит в любовта

Противоположностите не се привличат
22 авг 2015 12:30, Михаела Лазарова
8
Най-големият мит в любовта
Снимка: Outnow.ch

Противоположностите се привличат! Всички сме чували този глупав мит по отношение на любовта. Хората просто са свикнали да оправдават неразбирателствата помежду си, смятайки че любовта иска жертви. Всъщност, има доза истина в това твърдение, но то важи по-скоро за различията в темперамента.

Когато харесвате различни неща, ценностите ви се разминават и искате различни неща от живота – това звучи като обречена връзка, нали? Ето защо противоположностите в една връзка не са никак добра идея!

Трудно е да се намерят общи неща за правене

Ако харесвате коренно различни неща, какво бихте правили заедно освен секс? В началото може и да не ви се струва чак такъв проблем, но напрежението ще започне да се нагнетява.

Вие искате да се разхождате или да пътувате през уикенда, а той предпочита да пие бира с момчетата, да играе компютърна игра или футбол? Какво ще правите тогава?

Различни реакции за едни и същи неща

Реакциите показват до голяма степен ценностната система и светоусещането на човека. Разбирането и интерпретирането на събитията от живота са важни компоненти на разбирателството ви като двойка.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Буахаха преди 8 години
най-големия мит е за женския оргазъм , нама такова нещо , сигурен съм ,че бай М.47 и една не е докарал до оргазъм с неговата програма "цъкай ***"
3
6
 
0
 
! Отговори
размера на преди 8 години
Уф късите жени харесват повечето високи мъже, говорим за противоположности , щом трудно ми влиза и пръстите на ръката в теснотията й , но такива ми харесват тесни и лесни ! , предполагам късата жена ще изпита по голямо удоволствие с много по висок от не ямъж дали размера има значение всяка сама си решава , за високите жени не знам техен си проблем с кого си лягат висок или нисък мъж........
2
3
 
0
 
! Отговори
що до 4 преди 8 години
Щото ми писна да ми коментират оная работа дълга ли е не е ли от моя гледна точка може и да не мие толкова голям ? , но малките кифли са апетитни хапки за тях съм си голям мъж инструмент ! , то тях и с ръце мога да ги ...?!.ся да не кажеш че съм педофил.. и да високаите мадами са си о.к.
1
5
 
2
 
! Отговори
що преди 8 години
късите моми си падат по високи мъже , а високи мъже хапват малките щот са апетитни ......