Любов и брак с представител на зодия Дева

Дамите родени под знака на Девата са изключителни съпруги
2
Любов и брак с представител на зодия Дева
Снимка: Reuters

Те са сложни личности, перфекционисти и големи скептици. Родените под знака на зодия Дева са отговорни и последователни, на моменти психически лабилни, но бързо усвояват нови навици. Мислят бавно, трудно взимат решения и често рискуват. Какъв брак ви очаква с представител на зодия Дева?

Жената Дева в брака

Дамите родени под знака на Девата са изключителни съпруги. Те са в състояние да управляват семейството и дома без грешки. Големи чистници са и отлични кулинари. Грижат се много за децата и половинката си, но са и големи материалистки. На моменти са педантични и показват недостатъците на другите. Емоционално не са много силни.

Зависят много от външните влияния. Обичат да постигат успехи в кариерата, но се стремят да са максимално отдадени и на близките си. Една от слабите черти на жените Деви е, че те притежават една студенина и им е доста трудно да установят духовна връзка с половинката си.

В секса са склонни да се отдават на рутината, а липсата му се отразява много на самочувствието им. Като цяло Жената Дева е чудесна партньорка за мъж, който не е много взискателен.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едва ли има по-неподходящ партньор за девата от стрелеца. Само страничен наблюдател съм, но такъв брак може да бъде убийствен и за двамата - чудесни личности поотделно.Много жалко.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изключителни? Разбира се, защото понякога ти идва да ги изключиш!