Защо мъжете искат да им шепнете "мръсотии"

Oтразява се благотворно на тяхното представяне в леглото
Обновена: 7 сеп 2015 00:06 | 6 сеп 2015 23:00, Теодора Драгоева
60
Защо мъжете искат да им шепнете "мръсотии"
Снимка; Vogue

В почти всеки материал, даващ съвети как да разнообразите сексуалния си живот и да подсилите желанието за ласки на половинката ви, се казва, че трябва да говорите "мръснишки“. Много жени смятат това за нелепо, вулгарно и категорично отказват да го правят дори в спалнята, но може би причината е, че досега не разбираха ясно смисъла на тази „игра на думи“.

Истината е, че мъжете изпитват потребност да ви виждат в една по-различна светлина, която се отразява благотворно и на тяхното собствено представяне в леглото.

Причините:

1. Възбужда ги, защото виждат различното ви АЗ. В ежедневието си, вероятно се държите като „дама“ – културна, сдържана, премерена и когато в спалнята отворите палавата си уста, той е приятно изненадан, шокиран и объркан, което автоматично го възбужда повече.

2. Той се чувства като секс бог. Много от палавите приказки в леглото звучат като комплименти за него, а и му подсказват, че вие се наслаждавате на всичко, което прави и сте готови да изпълните и най-големите му фантазии, което го мотивира да бъде креативен и да се раздава.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Зрелите мъже знаят какво искат.И ако един зрял мъж не иска мен, той знае как да дойде, да ми погледне в очите и да ми каже: "Не те обичам. Не те искам."Случвало ми се е, аз съм го правила също, затова не мога да приема инфантилни поведения на човек, който ме обижда, изчезва като мишка, а е твърдял, че има някакви чувства към мен.Причините за такова поведение са няколко: страх от реакцията на жената; не може да го каже, защото би излъгал; лъгал е за чувствата и затова не му пука. Това е.
31
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
А по повод на това: "Ти коя беше?" един, преди време така се обърна към мен след като няколко месеца играх ролята на разсейваща скуката му, а той си играеше на мъжественост.Затова е хубаво да попиташ за намеренията на хората предварително. Не, че не могат да се променят, но е изключително важно да знаеш какво са ти казали и как се гънат и гърчат, когато в последствие не успяват да излязат от ситуацията с чест. Пък и си позволи да ме обижда този, няколко пъти... За какво иде реч!?
30
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
"Не искам винаги и във всичко да търси висшия разум и замисъл."Разбирам. За съжаление и този път се опитах да намеря висшия разум и замисъл в думите ти, но щом казваш, че го няма там, ще спра с търсенето и просто ще те подмина. Не харесвам хора, на които им е скучно. Ще дойде някой и ще ми каже, че му било скучно и аз ще трябва да направя нещо, че да премахна скуката? От какъв зор?! Скуката е усещане на ленивите умове, които ги мързи и са си опротивели толкова вече, че сами себе си не понасят.
29
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 21Ако това "взела си се насериозно" означава, че не желая да си губя времето с индивиди, които не знаят какво искат и думите и действията им са на ниво пети клас, чакай да ти цитирам думи на подобен мъж към мен:"искаш да те обиждам, за да ме намразиш и да ме забравиш ли?", да, взела съм се насериозно. Някакси ми писна да се занимавам с недорасляци. Един зрял мъж може да си позволи волността да е недорасъл,ако е доказал зрелостта си. Не ми трябват недорасляци. Зрелите мъже знаят какво искат.
28
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 21 и 23"Поставяш условия преди да се познавате. Що? От къде на къде? Коя беше ти?"Не поставям условия, а се поставям на мястото си. То зависи от това, какво отговаря човекът, който съм попитала. Ако ти не знаеш какво искаш, аз няма да дойда да те уча и да те обучавам, за да разбереш ти, аджеба какво е да си мъж! От къде накъде? Ти кой беше?От отговорите ти разбирам, че позицията в която ме поставяш е на "Ти коя беше?".Мен такива положения не ме устройват, затова ти не си за мен.
27
1
 
1
 
! Отговори
До Теди преди 8 години
Пак ли ти? Всичко разбираш, всичко коментираш. Абе верно не моеш да се запреш - рригидидигидидак....
26
0
 
4
 
! Отговори
До 43 преди 8 години
Чух един интересен разговор преди време, във връзка с това кой трябва да е под постоянно наблюдение в психиатриите. По-възрастни хора обсъждаха въпроса и споменаха, че десетина години преди демократичните промени имало някаква тревожна публикация по този въпрос. Там се споменавало и това, че се предполагало, че само в София по онова време е имало около 20 000 неосвидетелствани човека с психични отклонения.Един Господ знае колко са те сега и се разхождат на свобода!
25
1
 
6
 
! Отговори
До Пешо преди 8 години
Значи, га яде кифтета ни ривъ?А после ти вика АЗ НЕ СЪМ ТАКАВА ?Бре какви нахални моми се навъдиха!
24
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
вярно че 40 % от населението на България е за лудница...
23
1
 
8
 
! Отговори
Минко се е гръмнал преди 8 години
като е видял резултата от мача.Ако е така, вероятно занапред ще бъдем ощастливявани от присъствието на някой друг нарцистичен селски бек.По същия начин, изведнъж, изчезна миналата година "Борислав ерген 39 г." - може би защото преценили, че е крайно време да навърши 40 г., а това ще означава смяна на ника.Бае Минко пък не търпи критики и възражения и след като обяви какъв залог е направил за мача, поради накърнено честолюбие сигурно вече няма да се вестне тук. Поне не и със същия ник!
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Минпо и Женъ са един и същ *** пишещ нарочни постове под такива теми. Всичко е организирано и вкарано в определени рамки
21
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
глупости нищо не могат да кажат когато устата им е пълна до сливиците
20
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дайте да псуваме , че мъжете да действат ! Простащината се шири и залива и отношенията на хората !Кой ви каза какво искат мъжете ?
19
2
 
12
 
! Отговори
иззи преди 8 години
Тук всички ли са с отклонения?!
18
2
 
7
 
! Отговори
пак аз преди 8 години
И казваш на някого напиши от какво имаш нужда, ако не знаеш от какво имаш, разговорът приключва. Поставяш условия преди да се познавате. Що? От къде на къде? Коя беше ти?За това ти говоря. Помисли си....
17
2
 
18
 
! Отговори
След мача преди 8 години
Ау, Минко изгуби 200 лева!От яд ще си спука надуваемата кукла!А може дори и да се сбие със санитарите!
16
2
 
11
 
! Отговори
пак аз преди 8 години
Жена, взела си се на сериозно. Прекалено обаче.Мъжете харесват умни, но ведри, усмихнати жени.Поне аз. Не искам винаги и във всичко да търси висшия разум и замисъл. Става ми скучно, а кой иска да му е скучно? И в леглото трябва табута да няма ;)
15
7
 
4
 
! Отговори
Жена преди 8 години
И забележи,не съм 120кила, я имам 47 я не, ок, нещо в лицето ми сигурно не е наред, както един висш МЪж ми рече, не съм била сексбомба ама съм ставала.... извинявай.... мъже? Какви мъже сте бе, да ходя аз да ви гоня...е, пука ми. Или ще е мъж или ще умра сама. Не ми пука. изобщо. Правете деца на хубавите ви бездушевни кожи, обсипани с грим, дано сте щастливи. Не ми пука.... просто спря да ми пука.
14
4
 
2
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
до 24,всичко друго но не и мръсни думички,просто и ясно
13
4
 
3
 
! Отговори
Жена преди 8 години
До 21напиши, от какво имаш нужда и ще преценя дали мога да ти го дам. Ако не знаеш какво искаш, разговорът приключва.