Защо мъжете искат да им шепнете "мръсотии"

Oтразява се благотворно на тяхното представяне в леглото
Обновена: 7 сеп 2015 00:06 | 6 сеп 2015 23:00, Теодора Драгоева
60
Защо мъжете искат да им шепнете "мръсотии"
Снимка; Vogue

В почти всеки материал, даващ съвети как да разнообразите сексуалния си живот и да подсилите желанието за ласки на половинката ви, се казва, че трябва да говорите "мръснишки“. Много жени смятат това за нелепо, вулгарно и категорично отказват да го правят дори в спалнята, но може би причината е, че досега не разбираха ясно смисъла на тази „игра на думи“.

Истината е, че мъжете изпитват потребност да ви виждат в една по-различна светлина, която се отразява благотворно и на тяхното собствено представяне в леглото.

Причините:

1. Възбужда ги, защото виждат различното ви АЗ. В ежедневието си, вероятно се държите като „дама“ – културна, сдържана, премерена и когато в спалнята отворите палавата си уста, той е приятно изненадан, шокиран и объркан, което автоматично го възбужда повече.

2. Той се чувства като секс бог. Много от палавите приказки в леглото звучат като комплименти за него, а и му подсказват, че вие се наслаждавате на всичко, което прави и сте готови да изпълните и най-големите му фантазии, което го мотивира да бъде креативен и да се раздава.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
5
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Минко, е образ, изграден от следния тип човешко същество: копнее за обич, а я няма. поради това, че я няма, гледа нон стоп порно клипчета, които го правят минимално щастлив и го вдъхновяват да пише в днес.бг по начин, по който би се възприел двуяко...на майтап или сериозно, но както и да го възприемат, в крайна сметка истината е една: ляга си до някоя, която е въпръщение на всичките му фантазии видяни в порно клипчета или не си ляга до никоя и си мечтае..просто си мечтае. Симпатичен ми е.Смешен.
11
4
 
14
 
! Отговори
До жена преди 8 години
Гледай сега, Жено, то мъже има, но когато очакванията се разминават с реалността става както при тебе се получава. В смисъл ако си некой чакал със самочувствие до небето или се държиш така, че да отблъскваш мъжете няма как да очакваш мъж за какъвто мечтаеш да ти обърне....хастара. Just sayin'
10
5
 
4
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Минко, не не искам да си поиграя с 19 сантиметровите ти илюзии за мандолински симфонии.Търся Мъж, а не фантазьор като теб. Имаш ли някой познат, адрес, телефон, нещо сериозно търся, за създаване на свърх деца и изживяване на висша обич? Имаш ли такива познати или само виртуални прахосмукачки са около теб?
9
3
 
6
 
! Отговори
До Жена преди 8 години
Минусът го е сложил бай Минко.Ако имаше представа къде има стабилни мъже, отдавна да е изприпкал при тях, за да се опита да се приобщи там - по принципа "барабар Петко с мъжете" :)
8
9
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Думички чакам! Мисъл очаквам! Мисусчетата ви са виртуални недостигания и нищонезначия. Дали го разбирате, милички? Имаме ли думички или ще останем виртуално некадърни? Същите каквито сме и у животот наш, нали? Хайде, чакам да ви прочета.5 мин имате, преди 12.
7
9
 
3
 
! Отговори
Жена преди 8 години
До Минуса на коментар 9? Какво ти трябва? Големи гърди, тясна ***, девствен ***, красив фейс, кво ти трябва да ти се вдигне самочувствието, гейче? Хайде сподели минусче некадърно! Къде са ти недостиганията? Пари? Какво ти трябва? Каквото ти трябва ще ти го дам, за да си пЛЮС! ***...
6
9
 
4
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Не ми давай минус, не си ми интересен! Дай ми съвет! *** ***!
5
9
 
4
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Мога да играя всякакви роли. Кажи кво ти трябва: Добрата съпруга, вярната девственица, лошата ***, на баща ти неосъщественото фантасмагорично бленувание, на приятелите ти недоебията, кво ти трябва? Та, къде е този МЪЖ, че не мога да го намеря? Хайде да ми каже някой къде да го намеря, че ми писна от *** повърхностни гейове!!!
4
4
 
12
 
! Отговори
??? преди 8 години
Психиатричната клиника на Четвърти километър чак след 23.00 ч. ли допуска пациентите си до компютрите?Защото бай Минко само по това време се обажда ...
3
10
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Мъже? Извинявайте, може ли да ми дадете съвсем практични, банални съвети, къде са тези мъже? Единствените, които срещам са страхливи ***. Сериозно моля за съвет.
2
3
 
8
 
! Отговори
Ха ха ха преди 8 години
До до 1Лапа твоята. Аз нямам дъщеря, но познавам жена ти!
1
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това наръчник за к/ви ли е?Защото *** се радва на такава жена само ако тя е изневеряваща чужда булка, или лесно момиче за една нощ, или платена жрица.Когато си избира съпруга, той очаква от нея целомъдрие и преди, и след брака. Препоръчваната в статията фриволност той няма да я осмисли като поощрителен жест към неговата сексуалност.Ако още не са женени, *** си казва: "Тая е к/ва, не е за мен!" Ако вече са семейство, той прави извод: "Турила ми е роги с некой *** и се учи от него!"