Думите, с които побърквате партньора си

"Нищо" най-много влудява мъжете
12 сеп 2015 22:00, Мария Дуковска
10
Думите, с които побърквате партньора си
Снимка: Outnow.ch

Всички двойки имат моменти, в които не са на едно и също мнение. Обикновено тогава те започват да спорят, а понякога разприте прерастват в скандали. Някои партньори използват твърде грозни думи по време на тези „езикови схватки“, които не само целят да обидят партньора им, но и го вбесяват.

Не си мислете обаче, че само с очевидните „лоши“ думи може да подлудите половинката си. На пръв поглед обикновени думи са способни да нанесат много повече щети, отколкото предполагате. Вероятно вече се сещате за някои от тях, защото като цяло те са универсални.

Ето и кои са думите, с които със сигурност може да вбесите своя партньор:

„Нищо“

Обикновено това е отговорът на въпроса: „Какво има?“. И двамата обаче знаете, че „нищо“ е много далеч от истината, защото очевидно има "нещо".

Обикновено една проста думичка като „нищо“ е способна да отприщи разгорещени спорове. С използването на отговора „нищо“ вашият партньор иска да ви каже: „Много добре знаеш къде е проблемът“. Лошото е, когато наистина не разбирате какво се случва, заради което може да ви обвинят в безчувственост.

„Сериозно?“

Когато използвате тази дума-въпрос заедно с раздразнен тон, вие буквално предизвиквате половинката си също да избухне срещу вас. Едва ли по време на спор партньорът ви иска да се шегува и ще говори неща, които не смята за сериозни.

Още по темата прочетете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: връзкалюбовпартньор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
кака Пауна преди 8 години
На моя съпруг съм му дала свободата да прави,каквото си иска.Но обратно на всяко твърдение той не търси свобода.Явно това е формулата на успеха,когато имаш нещо,да не го желаеш повече.
4
0
 
0
 
! Отговори
от кухнята преди 8 години
....няма пари!
3
0
 
9
 
! Отговори
И още :) преди 8 години
Не сега, боли ме глава. Вдигни си ципа!
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ha haСамо че, в наше време, с този апел нерядко мъжът се обръща към жена си ...
1
0
 
23
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Ааааа, изпуснали сте най-важната "дай пари"