Как да предотвратите изневяра?

Няколко начина да я възпрете от прелюбодействие
Обновена: 17 сеп 2015 23:03 | 17 сеп 2015 23:00, Мария Дуковска
117
Как да предотвратите изневяра?
Снимка: Outnow.ch

Мъжете може и да нямат конкретна причина да изневерят (освен чистата химия и загубата на мисъл, когато кръвта слезе в долната глава), но при жените не е така. Тя може да ви сложи рога по ред причини, често свързани с вашето поведение и отношение към нея.

Ето защо вие имате силата да я спрете да погледне към друг, като се погрижите тя да се чувства обичана и желана постоянно. Как да го направите?

1. Бъдете любопитни

Едно от най-важните неща за щастлива връзка е да я засипвате с внимание и комплименти. Интересувайте се от нея, питайте я за деня ѝ, за различни важни неща за нея и не пропускайте и ден без да ѝ направите някой комплимент.

2. Ценете я

Не забравяйте да ѝ благодарите, когато направи нещо за вас (дори тривиално като да ви подаде чаша кафе). Допитвайте се до нея, за да види, че я смятате за равностоен партньор и ѝ се доверявайте. За нея това значи много!

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още по темата: флиртсексизневяра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
27
 
! Отговори
Минко 48 г. преди 8 години
До Минко 47 г. ергенВъв всеки свой пост твърдиш, че хем си "дискретен", хем ти "се носи славата". Ако си умен, ще знаеш, че това са взаимно изключващи се неща. Ти, обаче никак не си умен, а и явно жените те заобикалят отдалеч.
10
1
 
11
 
! Отговори
Динку 74 офчар преди 8 години
мичтаити за зилена тривъ как баи Минку мичтаи за пичкъ. Аиди сус здрави, аз да одиа да лиагам, чи съм мнуого истуштиен.
9
2
 
13
 
! Отговори
Динку 74 офчар преди 8 години
И ази кат наш духовен полуф водач Мину реших фчеръ да го дам на една от моити рунтави убусници да ми пусфири нъ мандулинътъ, и они нали са си преживни дживотни кату *** заджвака да чак ду сутринта, и си викам, еи на тува му се викъ здравъ уфчарску сфиркъ, и толкуз мъ истущи та им викам на мойте рунтави усбосници, еи така съм грохнал, чи днес нема да ви вода на паша, шъ пиживяте квот сте иали от фчера, а те беееееееее, ама няма нееее, като слушам минку, ша сидите гладни кат негу, и саму шъ.
8
4
 
17
 
! Отговори
:)) преди 8 години
Вярваме ти, Минко. Включително и за високата ти заплата.Но ти не се отчайвай. Дори да са забравили да ти платят разсеяните шефове в голямата ай ти фирма, дето не знаят, че ти изобщо съществуваш, все някой ще се смили над теб. В деня на събора във вашето село все ще се намери кой да ти купи пакетче пуканки, та да не ходиш като пет за четири, гледайки жално-милно сергиите.Но щом като си толкова ум
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
11. Стига бе ***'от Няма да ти слушаме болния мозък всеки път и едно и също !
6
6
 
2
 
! Отговори
Панчп преди 8 години
Прави впечатление на всички Минчо и антиМинчо постове масовите запетаи на допълнителните изречения,кадето не трябва да ги има-извода е,че *** е на лице!
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз благодаря също , когато мъжът ми поднася кафе !Взаимно си благодарим винаги !
4
1
 
15
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
искам да знам кой му казва на бат М.47 кога ще пуснат тези статии за да успее да е първи в говорилнята
3
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Луковит ли?Бай Минко отдавна е въдворен в клиниката в Карлуково, това ние го разбрахме. Там, сред пациентките подбира така наречените си колежки. После, фантазирайки, решават, че са на морето, или в Павел баня, или където им хрумне.Но изглежда нямат възможност да се усамотят и да предприемат нещо съществено. Затова Минко разказва тук какво точно би искал да прави с "колежката".
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бат Минка! Съвременний, Бай *** Балкански!
1
4
 
4
 
! Отговори
Гроздовия Кеть преди 8 години
Веднъж като и го набърбурекят въри то я спирай па!