Какво научаваме след края на всяка любов?

Животът никога не спира
27 сеп 2015 23:00, Михаела Лазарова
44
Какво научаваме след края на всяка любов?
Снимка: Outnow.ch

Любовните раздели рядко приключват без излишни емоции и сълзи. Колкото и да не ни се иска да повярваме, те имат и положителна страна. Учат ни на разни неща, помагат ни да променим мирогледа си и може би ни правят и по-мъдри. Какво научаваме след края на всяка любов? Вижте в следващите редове.

Гледате на партньорите си реално, а не според идеала си

След всяка следваща връзка разбирате, че идеален вариант няма. Принцът на белия кон не съществува. Реалната преценка на партньорите и реалната представа за това какво искате в любовта, са част от израстването, което раздялата ни дава.

Виждате света с нови очи

След края на всяка връзка и мита за идеалния мъж, който се оказва поредният бивш, започвате да гледате на живота в нова перспектива. Изпитвате нов вид свобода, откривате нови и непознати места, хора, вълнуващи моменти.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Какво научихте : преди 8 години
Ох , моят син беше на часове по шофиране , след като полицая му е написал глоба че минава на червено.Синът ми казва , че е минал на жълто, но съдията взема думите на полицаяза доказателство !След часовете и платената глоба , са питали присъстващите , какво научихте ?- Научихме , че трябва да си сложим камера в колата , та полицая като каже че е на червено - доказвам с камерата че съм минал на жълто !( това не е станало в България )Та какво научихте от любовта !Ако можехме да се снимаме
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Винаги първият брак е грешка.а вторият е разкош. Факт.
14
0
 
0
 
! Отговори
Anonymouzzz преди 8 години
До Tedi Живеете в някакъв измислен свят, много далеч от реалността. Това което искате го има единствено в любовните романи.
13
0
 
1
 
! Отговори
Anonymouzzz преди 8 години
Какво научаваме след края на всяка любов? - Че да се занимаваш с кухи *** е супер неприятно занимание и дори да имаш нерви от стомана, пак е хубаво да се замислиш преди да си причиниш подобна извергска ненормалщина! Това научаваме.
12
0
 
1
 
! Отговори
любовта има име преди 8 години
Любовта е възможна и е вечна. pravoslaven-sviat.org/2014/06/14/ima-li-shtastie-v-braka/pravoslaven-sviat.org/2014/09/29/za-braka-i-proglejdaneto/
11
0
 
6
 
! Отговори
Tedi преди 8 години
Taka e N 26 V nachaloto dokato mi zavarti glavata sa darjeshe prekrasno.Sled tova veche postepenno prestana da e kakto v nachaloto.Samo che veche i az ne go iskam kakto predi.Bezsmisleno e i da se opitvam daje.Sled kato az ne znacha nishto za nego qvno, i toi nqma da znachi nishto za men.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВСЕКИ ПЪТ, ЧЕ Е ГАДНА!
9
1
 
1
 
! Отговори
Tedi преди 8 години
Predi go obichah, sega go mrazq i se opitvam prosto da go zabravq po- barzo .
8
2
 
6
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 16Щом някой не е в живота ми, чисто физически, значи той е от забравящите, намерил си е следваща, в която да се отразява,тръгнал си е без проблем, спи спокойно, яде, ***, е?е следващата, сиреч не е потъвал в никви дълбини. В блянове и фантазиране за някакви, които не ме били забравили не живея. Кофтито е, че понякога ги виждам как ослепяват, но това не е важно, а и е в безвремието. Всеки има право да живее с илюзиите за собствената си самозабрава. Викат му на това: човешки живот безОчлив.
7
3
 
5
 
! Отговори
Tedi преди 8 години
Nauchavash ,che si vlagal chuvstva kam edin pomiqr ,koito ne zaslujava i da mu se izpluesh otgore .
6
4
 
5
 
! Отговори
Жена преди 8 години
и като ослепеете в забравата си, тогава вече, тогава вече даже себе си няма да може да познаете, защото няма да има вече какво да се отразява в следващите и в следващите очи, с които сте се обградили, за да забравите предходните. ***, празна, осветена фотолента. Като от онези от фотоапартчетата от едно време. Щрак. И нямаш възможност да я редактираш. Каквото било било. Новите техно-, енергологии при празните очи не работят. Те са енергиен ***. Изтощени компоненти.Аре, че стана сложно.
5
4
 
5
 
! Отговори
Tedi преди 8 години
Sled kraq idva omrazata i posle i bezrazlichieto.Kogato prestane da te interesuva poveche tozi chovek.
4
3
 
4
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Забравяйте бързо.Колкото може по-бързо забравяйте, бягайте бързо, колко се може по-далеч, че да стане по-лесно забравянето, обачее, о-б-а-ч-е има един трик. Мъничко мъндзърко пиронче в схемата. Тези, бързозабравящите, не могат да различават и познаят надълбоко кой ги гледа. За тях очите са еднакви. Те виждат в тях само отражение на собствените си бързозабравящи очи. Ама, ако ги зяпа някой от незабравящите то този ще ви намери навсякъде. Живи или мъртви. Докато ослепеете напълно. В забравата си.
3
3
 
6
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Познаеш ли позната Душа в очите на някого - това, ТОВА, не се забравя!Забравяш непознатите, незнайните, поредните, следващите!Всеки, които е забравил очи, обграждайки се с други очи, още и още и още очи или НИКОГА не ги е помнел и знаел или в неговите собствени очи, няма душа, която трябва и може да бъде позната и запомнена. Празни души много се родиха и населяват все повече и повече тела. Забравяйте....
2
4
 
6
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 2"Очи, които не се виждали се забравяли."Така е. Обграждай се с празни очи, за да забравиш пълните, които си изгубил. Като пълен ***.Гениално е това клише за забравянето на очите. На майките си утробите и те така ли се забравят? Колко повече жени прекараш, толкова повече ще забравиш, че за да станеш ембрион един е бил нужен само. Нищо де, дай следващата утка, дай следващите очи, дай следващата, следващата, следващата-о, забравих ги! Очите!наивници.НЕЗАБРАВИМИ очи НЕ СЕ забравят!
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Po goliam *** ot Minko ne sum vijdala !!! Ti maika niamash li be *** ?