Сексът след дълги години под чаршафите с един партньор

Планирате ли плътските удоволствия?
21 окт 2015 22:38, Теодора Драгоева
24
Сексът след дълги години под чаршафите с един партньор
Снимка:outnow.ch

Сексолозите винаги съветват двойките да се стремят да правят разнообразен секс, за да поддържат пламъка помежду си. Факт е обаче, че сексът между двама души е различен всеки път, така или иначе.

Дори човек да е в сериозна дългогодишна връзка, сексът се променя с времето. Макар че вероятно има милиард начини да правите любов с половинката си, тук са шестте най-основни, които са характерни за хората, имащи до себе си постоянен партньор от дълго време.

Ето ги и тях:

Секс като за първи път

Дори да имате дългогодишен партньор, със сигурност от време на време ще ви се случва и двамата едновременно да сте на експериментаторска вълна. Тоест, да правите секс на ново място, по нов начин, да опитате нови пози и техники, и като цяло усещането ви да бъде сякаш това ви се случва за първи път.

Планиран секс

Двойките в сериозна връзка често си имат специална вечер от седмицата, посветена на интимности. Обикновено това е вечер от уикенда, когато те традиционно излизат на заведение, на кино или с приятели и знаят, че след като се приберат, ще хвърлят енергия и в леглото – дори да са уморени.

Страстен секс

Сексът невинаги е страстен. Понякога, може би по-скоро често, той е монотонен между партньорите със сериозни отношения. Почти всяка двойка обаче съумява от време на време да събуди страстта помежду си. Обикновено това става изведнъж, без предупреждение, внезапно. Ако връзката между двама души е пълноценна, партньорите успяват да върнат въпросната страст в леглото си.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 8 години
За себе си мога да кажа, че след 23 години с един човек сексът е още по хубав! Всеки знае какво иска другия и му го дава.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименКогато секса го няма в къщи, отива навън, а любовта къде отива не знам.
2
0
 
3
 
! Отговори
Женен преди 8 години
Абе то хубаво се шегуваме, ама в интерес на истината, след като се появи 2-рото дете, секса в къщи става мираж. Изпълнили дълга в живота си, жените им пада всичко: либидото, метаболизма, желанието, започват да се уморяват и да ги боли главата. Тогава на мъжете им остават два варианта: чуждо или самозадоволяване. Аз съм на второто. За сега.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много грозни коментари и определения за жените. Такива "мъже", като вас няма, как да имат красива и стойностна жена до себе си, защото няма нито с какво да я впечатлите, нито с какво да я задържите. За вас са тези, отговарящи на определения, като "тюлени", "хранилки" и т.н., защото ви отговарят на нивото, не се оплаквайте, партньора е въпрос на избор.