Какво е да имате връзка с чужденец

Как ще се промени животът ви?
2 ное 2015 22:49,
23
Какво е да имате връзка с чужденец
Снимка: outnow.ch

Светът не е това, което беше преди няколко десетилетия. Днес човек свободно може да пътува зад граница, да учи в друга държава, да гради кариера на хиляди километри от родното си място. Ето защо не е невъзможно да срещнете любовта в лицето на някой чужденец.

Половинка с различна от вашата националност със сигурност означава няколко неща: бъдете готови за разлики, но все пак нямайте предразсъдъци и очаквайте нови неща, с които трябва да разнообразявате ежедневието си.

За да бъдем още по-конкретни обаче, прочетете следващите редове и разберете по какъв начин гаджето от друга народност може да промени вашия живот:

Новата култура ви учи на нови уроци

Всяка култура е известна със своите традиции и ценности. В случай, че имате любовни отношения с чужденец, това ще е страхотна възможност да научите нови неща и да обогатите своята личност. Две от най-важните неща, на които ще се научите, безспорно са: търпение и разбиране. Именно от тях се нуждаете, ако искате връзката ви да успее.

Имате възможност да научите нов език

Как най-лесно може да научите нов език? Със сигурност не в най-добрите езикови училища, а в компанията на любим човек. Когато имате връзка с чужденец, някак естествено е да научавате думи и фрази от родния му език. Ако пък имате желание, обучението може да бъде много по-задълбочено и за кратко време бихте могли да научите много.

Какво още се се случи, ако имате връзка с човек от друга народност, прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: връзкачужденецпромени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слава Богу минко,не познавам мъж като тебе!Куче,което лае,не хапе!
7
1
 
5
 
! Отговори
млад мъж преди 8 години
Истината е, че ако имаш чувства към един човек, то този човек е "чужденец" в очите на другите, но не и в собствените ти очи. Влюбвал съм се в момичета, които не са българки, може да има някакви културни различия и т.н., но националността не е всичко - други по-важни неща са уважението, привличането, някакви сходни ценности и интереси, а това не е свързано само и единствено с националността на човека, стига сме поставяли всичко в някакви създанени от нас рамки.
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно , как dnes.bg , не трие Минко 47 , или да му замества простотиите със звездички **** ? ( както обикновено прави )
5
2
 
5
 
! Отговори
Алстер преди 8 години
Рускиня и молдовка броят ли се за чужденки? При тия колко културни различия има ....., ама секса им иде някак си много естествено, така отвътре.
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И тази статия вече сте я публикували.
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напишете статия на тема "Какво е да имате връзка с чужденка?"Няма да четем само простотиите на Минко по този въпрос.
2
8
 
5
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
истината е ,че сме различни като култура --- познавам няколко българки , дето живеят или живяха с чужденци и им е трудно и как да не им е трудно след като има семеиства , които след 10 години в испания продължават да си носят кисело зеле от БГ ,неделя да пържат кюфтета , да пият бира пред мачове на ЦСКА и Левски и да говорят езика с акцент все едно са дошли преди 2 недели ----
1
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Минко 47 г. ергенСтаро магаре и сексуалните му фантазии... Съжалявам!