Признаци, че връзката ви потъва като "Титаник"

Няма как да ги сбъркате
13 ное 2015 18:35, Теодора Драгоева
1
Признаци, че връзката ви потъва като "Титаник"
Снимка: outnow.ch

По принцип не ви съветваме да се отказвате от сериозната си връзка с лека ръка при първата по-сериозна трудност, но все пак бъдете нащрек. Има щети във взаимоотношенията, които могат да бъдат поправени, но понякога е твърде късно за това.

Съществуват четири основни признака, които показват, че връзката е на път да се провали. Ако имате някакви редки, дразнещи съмнения относно връзката си, започнете да се замисляте дали тези признаци не са се появили и във вашия живот.

Чувствате разочарование от партньора си

Ако се усещате разочаровани от партньора си и той/тя ви влудява с всяка своя дума, навик или действие, значи има някаква сериозна причина. Фрустрацията е чувство, свързано най-вече с липсата на постигане на зададени цели. По отношение на връзките, това може да се прояви, когато двама души имат различни или конкурентни цели и изобщо различен поглед към живота.

Ако двамата постоянно искате различни неща, вие постепенно ще се отчуждите и във вас ще се зароди чувство на неудовлетвореност и безсилие. Ако вие и партньорът ви не намерите начин да се мотивирате и да направите някои промени в нагласите си за настояще и бъдеще, нещата ще ви се изплъзнат.

Чувствате се гневни, нервни, неразбрани и ядосани почти постоянно

Ако вашите опити за постигане на общите цели са постоянно осуетени от половинката, вашата неудовлетвореност ще прерасне в гняв. Ето на този етап ще възникнат най-сериозните проблеми в отношенията.

Този гняв ще акумулира постоянни спорове и скандали, което е по-скоро деструктивно и безполезно. Вие съзнателно ще разклащате и без това разклатените основи на връзката си, защото ще сте супер раздразнени. Този етап в отношенията наистина е време за равносметка. Използвайте тази енергия, за да предефинирате вашите общи цели.

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
zagivash geroyski :)