Замислете се какво имате, а не какво не ви достига

Хората рядко се замислят за това какво всъщност притежават
Обновена: 9 дек 2015 19:50 | 9 дек 2015 19:48, Теодора Драгоева
4
Замислете се какво имате, а не какво не ви достига
Снимка: outnow.ch

Съвременният начин на живот и пренасищането често кара хората да мислят за това какво нямат, какво не им достига и какво биха искали да имат.

По тази причина те рядко се замислят за това какво всъщност притежават и колко благодарни трябва да бъдат за него.

Всеки човек може да намери поне няколко основателни причини, за които да бъде благодарен, независимо колко лош ден има. Достатъчно е просто да отвори съзнанието си и да има желание да види по-далеч от обичайната картина.

Ето и шест неща, за които една жена трябва да бъде благодарна:

Нейното красиво и женствено тяло

Всеки човек, без значение дали от нежния или от силния пол, има своите недостатъци. Но само достатъчно самоуверените хора са способни да приемат несъвършенствата си и да живеят в хармония с тях. Женското тяло само по себе си е красиво и всяка жена трябва да се научи да обича собствените си извивки. Здравословният начин на живот пък е помощникът, от който се нуждаете, за да изглеждате още по-добре.

Способността да дарява живот

Раждането на дете само по себе си е чудо. А именно жените имат тази възможност и това е нещо, за което определено трябва да бъдат благодарни. Децата са истинска благословия и неизмерна радост. Едва ли някоя майка ще сподели, че има нещо по-невероятно от даряването на живот.

Нейната чувствителност

Факт, жените са доста по-чувствителни и емоционални от мъжете (поне видимо). Те редовно плачат на сантиментални филми, по време на „тежки разговори“, когато са тъжни или пък весели. Чувствителността е нещо чудесно – начин, по който човек по-добре изразява себе си. Така че, жени, благодарете за това свое качество.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
bros преди 8 години
Да са ти честити! Трижди да се утроят! Коледа е, стават чудеса... ;)
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имам дългове.
1
0
 
8
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 8 години
Имам множество заболявания ! Мечтая си за здраве и достоино съществуваен ! В България обаче в този момент това е невъзможно! Забравих имам си и демокрация и стабилно правителство!