Какво ни привлича във всяка зодия?

Вижте най-силните страни на зодиакалните знаци
18 дек 2015 09:30, Теодора Драгоева
0
Какво ни привлича във всяка зодия?
Снимка: harpersbazaar.com

Хороскопите са забавни, защото ни помагат да разберем по-добре себе си, близките си, а и хората от своето обкръжение. Вярвате или не вярвате на звездите, различните зодиакални знаци си имат своите различни признаци и характеристики.

А ето и коя е най-привлекателната черта на всеки зодиакален знак:
 
Овен: Тяхната страст
(21 март - 19 април)

Хората от тази зодия са независими и импулсивни, и лесно се превръщат в лидери. Те са склонни да търсят живот, в който постоянно да се движат или надпреварват с някого (или със самите себе си), като го правят с истинска енергия, която буквално опиянява хората около тях. Ако сте се качили на кораба на Овен, ще трябва да се държите здраво, за да не изпаднете зад борда.
 
Телец: Техният успех
(20 април - 20 май)

Има ли нещо по-секси от амбициозен мъж или уверена жена, които знаят как да си проправят път напред? Тези хора са постоянни и упорити и постигат успех в почти всяка индустрия. Телците не говорят за своите подвизи, но всички знаят, че хората от зодия Телец винаги се стремят към върха.
 
Близнаци: Тяхната непредсказуемост
(21 май - 20 юни)

Тези хора са супер общителни и чаровни, но понякога имат твърде остър език. Те са известни със своя неуравновесен характер и с това, че правят нещата без предупреждение. Именно тази непредсказуемост е тяхната най-омагьосваща черта. Това са хора, които живеят на принципа "животът е кратък - трябва да му се насладим."

Рак: Тяхната последователност
(20 юни - 22 юли)

Хората, родени под този зодиакален знак са самостоятелни, но и много емоционални.  Те имат свободен дух, но са много постоянни са в чувствата си и са доста последователни, въпреки че понякога страдат от вътрешни противоречия.
 
Лъв: Техният чар
(23 юли - 22 август)

Хората от тази зодия са очарователни. Те излъчват енергия и топлина. Те са естествени магнити, които обаче имат огромно его и имат нужда от непрекъснато внимание. Лъвовете обичат похвалите и мразят да бъдат пренебрегвани. Този знак е известен с това, че никога не признава грешките си.
 
Дева: Техният интелект
(23 август - 22 септември)

Тези хора са природно интелигентни, а това е секси. Девата обикновено може да реши всеки проблем. Тя ще ви впечатли с огромните си запаси от знания. Хората, родени под знак Дева са настоятелни и ще се опитат да ви спечелят в своя отбор.  Освен това те са доста лоялни по натура.

За останалите зодии четете тук

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: лъвракдева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари