Топъл, топъл... Годишен хороскоп за 2016-а

Вижте кои зодии ще се радват на успехи през тази година
Обновена: 1 яну 2016 13:36 | 1 яну 2016 13:07, Михаела Лазарова
10
Топъл, топъл... Годишен хороскоп за 2016-а
Снимка: freeimages.com

От часове сме в новата 2016-а година. Нашата астроложка Петя Георгиева изготви специално за вас, годишна прогноза за всеки зодиакален знак. Какво ви очаква? Вижте повече в следващите редове.

Овен

Предстои една съвсем приемлива година за Овните. Още в началото ще се случат поредица приятни изненади, свързани предимно с любовта. Няма значение дали сте обвързани или не. Чувствата ще са силни, искрени и стабилни.

Ще ви подтикнат не само към преодоляване на конфликтните ситуации, към изчистване на неяснотите и към освежаване на съществуващата връзка (за тези, които имат такава), но и към идеи за нови интересни приключения.

На работното място успехите ви ще са недвусмислени, защото както енергийният, така и творческият ви потенциал също са в подем. Имате реални шансове за напредък в смисъл на повишение в длъжност, повишение на заплатата, начало на нов бизнес или разширяване на съществуващия.

Ще ви се предостави възможност да развихрите и лидерските си способности, и въображението. Само се постарайте да контролирате емоциите и да не злоупотребявате с търпението на колегите и партньорите си.
Във финансов план не се очакват сериозни проблеми. Приходите ви ще са равномерни и с възможности да заделяте част от тях за инвестиции или за някаква по-сериозна покупка. А такава покупка, ако сте си я набелязали, ще можете да реализирате през летните месеци.

Телец

Няма задача, с която да не можете да се справите или цел, която да не можете да постигнете през 2016 г. В професионален план всичките ви замисли ще намерят реализация. В състояние сте да комбинирате нестандартните си идеи с присъщия си прагматизъм.

Да създадете перфектна организация, да икономисате време и да употребите изцяло наличния си потенциал. Постиженията ви ще бъдат високо оценени и най-важното, добре заплатени. Умението ви да напредвате бавно, но устойчиво ще даде очаквания резултат.

Желателно е да си дадете малко почивка в началото на септември, но нека тази почивка бъде активна. Може да си организирате някакво пътешествие, круиз, посещение на историческа местност със семейството или с компания. Ще възстановите силите си и ще стабилизирате енергийното си ниво.

Що се отнася до любовните и семейни отношения, там картинката не е по-различна. Необвързаните имат реалния шанс да срещнат любовта на живота си. Семейните пък имат реалния шанс да се освободят от рутината, да освежат отношенията, да открият неподозиран потенциал във връзката си и най-важното – да го използват.

Повече за останалите зодии може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
тя преди 8 години
Аз съм "овен" . - горе ,долу -добре! Без трусове!
3
3
 
4
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
ХОРОСКОПА---ПЪЛНА ЗАБЛУДА ЗА НАИВНИЦИ, ОТКРОВЕННИ *** И ***!НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ТИЯ ЛЪЖИ И ЗАБЛУДИ!КВОТО САМ СИ НАПРАВИШ В ЖИВОТА ----ТОВА Е,.....!!!!!!СЪДБАТА --Е В ТВОИТЕ СОБСТВЕНИ РЪЦЕ!!!
2
3
 
5
 
! Отговори
Росен преди 8 години
Писна ми от тая гнусна пумия ХОРОСКОП не ни навличайте този товар пълен със проклятие и погубление! И то на първа страница? Време е да се събудите българи и да се обърнем към Бога ако го почетем със сърцето си и със начина ни на живот и изхвърлим тази и подобни пумий ще се оправи България!
1
5
 
3
 
! Отговори
bravo преди 8 години
nai setne edna prognoza koqto da ne mi natovari psihikata